19.09.2023
Credea ca sotia mai tanara il insala, dar ce se intampla cu adevarat era mult mai grav. Devenise apatic, distant si isi imagina lucruri

Un barbat din Marea Britanie, tatal a patru copii, credea ca sotia lui il insala, dar paranoia lui era, de fapt, semnul unui lucru mult mai grav.

Andy Hampton, in varsta de 54 de ani, s-a indepartat treptat de sotia lui, Gemma (37 de ani), cu care este casatorit de trei ani. Incepuse sa manifeste un dezinteres fata de familia sa si devenise uituc. Mai mult, credea ca partenera il insala pentru ca incepuse sa-i reproseze anumite lucruri, dar si pentru ca el isi imagina asta.

andy hampton (5)

Tany Vander - la 20 de ani! Cum arata bloggerita, dar si cat de mult s-a schimbat de-a lungul timpului - FOTO

„La scurt timp dupa ce l-am avut pe Henley (fiul lor), am observat schimbari uriase la personalitatea lui Andy", a spus Gemma despre lucrurile care au surprins-o inca de acum un an. „Il rugam sa-i schimbe scutecul copilului, iar el imi raspundea ca trebuie sa o fac eu pentru ca pe el il doare capul".

La inceput, femeia credea ca sotul ei se straduia sa se adapteze la noua dinamica a vietii de familie, dar comportamentul lui a continuat sa se inrautateasca si parea ca nici macar nu mai este vreun pic atent la ceea ce-i spunea ea, scrie nypost.com.

„Un fel de amenintare”! Patric Hanganu are parte de experiente neplacute la evenimente - VIDEO

„Pentru ca-i tot subliniam ceea ce facea gresit, paranoia lui l-a facut sa creada lucruri care nu erau adevarate. Tot spunea ca stie ca totul e in capul lui, dar nu putea sa-si reprime gandurile", a mai povestit Gemma. Pana in mai 2023, Andy era cu mintea imprastiata si din ce in ce mai confuz, iar ceea ce a facut-o pe femeie sa-si dea seama ca ceva era mult mai grav cu el a fost cand nu a mai stiut sa puna cuvertura pe pat. Gemma l-a dus la doctor, iar Andy a fost diagnosticat cu glioblastom, o tumoare cerebrala agresiva.

Barbatul a fost operat pentru a i se indeparta tesutul canceros si a inceput sase saptamani de chimioterapie si radioterapie.

Burtica o face sa radieze de fericire! Daniela Cheltuitor, intr-o sedinta foto adorabila, pe ultima suta de metri pana la nastere - FOTO

„Imediat dupa operatie, starea lui de spirit s-a schimbat, iar personalitatea a inceput sa semene cu a vechiului Andy. Ne-am simtit mai bine stiind ca mariajul nostru nu se destrama si ca exista altceva care era de vina pentru comportamentul sotului meu", a declarat Gemma pentru SWNS.

Articole din aceeasi categorie