03.02.2022
Crede ca barbatii si femeile iubesc la fel de mult, insa dragostea pentru copii este cea mai puternica! Interpreta Cristina Scarlat: „Barbatul iubeste pentru ca iubeste, femeia iubeste si mai si asteapta” - VIDEO

Invitata emisiunii O Seara Perfecta a fost interpreta Cristina Scarlat.

Interpreta a mentionat ca pe data de 14 februarie asteapta toti indragostitii si cei care poarta in inima dragoste la Palatul National. „O sa fie un concert dirijat de Dumitru Carciumaru, Orchestra Filarmonicii. O sa fie prezenti foarte multi artisti de valoare. O sa cantam cover-uri, piese internationale. Eu spre exemplu o sa cant I will survive...”

Cristina povesteste ca este bucuroasa ca activeaza totusi teatrele, ca se organizeaza concerte in aceasta perioada.„Doamne fereste daca se mai inchide tot. Cred ca o sa ne pierdem in rutina vietii.”

Ce mari s-au facut copiii lui Michael Jackson! Uite cum arata acum!

Cristina Scarlat a mentionat ca cea mai frumoasa piesa de dragoste din toate timpurile este „I Will Always Love You” de Whitney Houston. Totodata, ea a vorbit si despre melodia „Une vie d'amour” de Charles Aznavour si Mireille Mathieu.

Interpreta a vorbit si despre cum se simte dragostea la diferite varste si daca este vreo diferenta. „Se simte diferenta. Dragostea de adolescent este mai diferinta decat dragostea matura. Dragostea matura este mai stabila, mai calda, mai calma. Asta de adolescent e foarte tulbure.” De asemenea, Cristina considera ca exista si dragoste rationala insa nu a ajuns pana cand sa iubeasca doar rational.

Horoscop 3 februarie 2022. Zodia care atrage banii ca un magnet, dar are si noroc in dragoste

Intrebata cine crede ca iubeste mai mult, femeia sau barbatul, Cristina a spus: „Barbatul iubeste pentru ca iubeste, femeia iubeste si mai si asteapta. Cu toate acestea, eu cred ca ei iubesc in egala masura.”

Totodata, artista a mai spus ca nu crede ca cineva poate iubi doua persoane in acelasi timp. Iar la intrebarea, care dragoste este mai mare, cea pentru persoana iubita sau cea fata de copil, Cristina a spus cu certitudine: „Cea pentru copil. Ea este neconditionata si nemuritoare, indiferent de situatii si circumstante.”

Cristina Scarlat a facut parte din juriu la Preselectia Nationala „Eurovision 2022”. Ea a povestit despre experienta avuta si prestatia castigatorilor. „A fost foarte frumos ca s-a petrecut acest eveniment, chiar imi era dor. Prezenta lor scenica, abordarea, energia si tot per ansamblu a fost net superior.”

Ducesa de Cambridge, la inaltime! Kate Middleton a fost ridicata in aer de catre echipa de rugby a Angliei

Articole din aceeasi categorie