09.05.2023
Marina Carnat raspunde criticilor din mediul online: „Jignesc si inteapa doar din invidie si durerea lor personala” - FOTO

Marina Carnat, cunoscuta ca fiind mama a opt copii, dedicata in totalitate cresterii micutilor sai este una dintre cele mai urmarite si influente persoane de pe Instagram-ul moldovenesc. Recent, Marina a postat casetuta cu intrebari pe pagina sa de Instagram.

Dupa spusele bloggeritei, femeile jignesc si inteapa doar din invidie si durere. Potrivit ei, aceste emotii care sunt negative, pot fi controlate.„Jignesc si inteapa doar din invidie si durerea lor personala. Voi stiti ca eu nu iau nimic personal. Doar ma rog Domnul sa le dea pacea. Cand stii cine esti si ce valoare a in ochii lui Dumnezeu, absolut nimeni nu te poate atinge cu rau. Raul se opreste exact pana la mine”.

Marina a primit intrebarea:„Cum iubiti toti copiii? Eu am unul micutsi ma gandesc ca al doilea nu il voi putea iubi ca pe acesta.”

Aceasta a raspuns:„Dragoste de sot e una, dragostea de copil e alta. Prima - doar creste cu anii. A doua - doar se multiplica si ajunge pentru fiecare copil.”

„Dragostea de mama nu este limitata la cantitatea copiilor -  asta e paradoxul minunat ce l-a creat Dumnezeu pentru noi femeile. De aceea, o sa nasteti al doilea si veti experimenta exact ce am scris aici”, a completat Marina raspunsul.

Marina este sotia avocatului, Teodor Carnat. Aceasta a devenit cunoscuta in mediul online, datorita postarilor privind alimentatia, educatia, dar si cum se descurca fiind mama a 8 copii. De-a lungul timpului ea a adunat o comunitate de peste 228 mii de urmaritori.

Articole din aceeasi categorie