12.12.2023
Craciun de lux in clanul Kardashian! Kim si-a decorat bradul cu globuri Chanel - FOTO

Familia Kardashian-Jenner sarbatoreste Craciunul cu stil! Brazi de designer, zeci de mii de luminite, dar si o multime de prajituri tematice au fost expuse in casele vedetelor americane. Kim Kardashian (43 de ani) si fiica ei cea mare, North West (10 ani) s-au laudat cu decoratiunile lor de Craciun, pe retele sociale.

Kim Kardashian a impodobit mai multi brazi in vila ei din Los Angeles. Mai mult, ea le-a aratat fanilor si un copac festiv decorat in culorile alb-negru, cu globuri de la celebrul brand francez Chanel.

Equivalenza iti aduce produse excelente cu mirosuri imbatatoare! Vezi care a fost atmosfera la evenimentul de deschidere a celui de-al doilea magazin - VIDEO

Altul, complet roz, a fost ornat cu ingerasI, fluturi si decoratiuni in forma de genti. Vedeta, care are o avere de 1.7 miliarde de dolari, si-a imbracat toata casa in straie de sarbatoare, spre bucuria celor patru copii ai sai, North, Saint (8 ani), Chicago (5 ani) si Psalm (4 ani). Kim si-a decorat chiar si bucataria, acolo unde le-a aratat fanilor ca are multe prajituri si gustari delicioase. „Mai sunt doar cateva zile pana la Craciun”, le-a spus Kim extrem de entuziasmata fanilor ei de pe Tik Tok.

Khloe Kardashian si-a luminat toata casa

Khloe Kardashian (39 de ani) nu s-a lasat mai prejos! Sora mai mica a lui Kim si-a decorat si ea vila de 17 milioane de dolari, din Hidden Hills, California. Pentru ca are copii mici, pe True (5 ani) si Tatum (1 ani), ea si-a dorit sa le ofere un Craciun magic.

„O piesa trista, o piesa adevarata”! Satoshi a lansat „Singur”, un cantec scris „pe strazi” - VIDEO

Astfel, Khloe, care se lauda cu o avere de 60 de milioane de dolari, si-a aranjat sufrageria, acolo unde se afla o masa uriasa, cu mai multi brazi inalti plini cu luminite argintii, iar langa ei a pus doi reni de culoare alba. De aseemenea, starul si-a impodobit toti copacii din curte cu zeci de mii de luminite de Craciun, care pot fi vazute de la cativa kilometri departare.

Kylie Jenner, brad urias in sufragerie

Kylie Jenner (26 de ani) si-a pus un brad inalt de 12 metri in casa! Vedeta, care are o avere de 680 de milioane de dolari) face acest lucru anual, iar cei doi copii ai sai, Stormi (5 ani) si Aire (1 an), o ajuta sa il decoreze.  In fiecare an, Kylie face prajituri pentru Mos Craciun, alaturi de copiii ei, o traditie despre care a declarat ca este extrem de mandra.

Kendall Jenner il asteapta deja pe Mos Craciun

Kendall Jenner (28 de ani) s-a laudat si ea pe retelele sociale cu bradul ei de Craciun! Manechinul, care are o avere de 22 de milioane de dolari, le-a aratat fanilor cum s-a pregatit de sarbatorile de iarna, Bruneta a instalat un copac festiv urias in sufragerie, chiar langa semineu, in vila ei de 9 milioane de dolari din Los Angeles. Desigur, nu au lipsit ciorapii de Craciun, in care Mos Craciun ar trebui sa puna cadouri pentru Kendall...asta daca a fost cuminte!

Lilian Dobanda revine dupa o pauza de aproape 9 ani! Interpretul a lansat impreuna cu Olga Verbitchi versiunea live a piesei: „Lasa-ma sa te las” - VIDEO

Kourtney Kardashian prefera minimalismul

Kourtney Kardashian (44 de ani), care a devenit mamica din nou in luna noiembrie, s-a pregatit si ea de Craciun. Vedeta a publicat o imagine cu unul din brazii ei, pe care l-a ornat doar cu luminite aurii, fara niciun glob. Fanii au remarcat ca bradul ei este cam trist, in comparatie cu cel al surorilor ei. Kourtney, care detine o avere de 65 de milioane de dolari, are trei copiii cu fostul ei sot Scott Disick, pe Mason (13 ani), Penelope (11 ani) si Reign (9 ani) si un baietel pe nume Landon, care a venit pe lume luna trecuta, cu actualul sot Travis Backer.

Articole din aceeasi categorie