12.12.2023
„O piesa trista, o piesa adevarata”! Satoshi a lansat „Singur”, un cantec scris „pe strazi” - VIDEO

Satoshi este de neoptrit. Interpretul a lansat timp de 1 luna - 2 piese. Este vorba despre „Semafoare” care a adunat peste 230 de mii de vizualizari pe Youtube, dar si „Singur” care se bucura de aproape 40 de mii de vizualizari in mai putin de o zi.

Dupa cum a mentionat chiar Satoshi intr-un mesaj scurt pe retelele de socializare, piesa este una trista si a fost scrisa „pe strazi”.

„Cand era mai greu pe suflet... O piesa trista. O piesa adevarata... Scrisa pe strazi”, a povestit interpretul pe Instagram.

Asa cum si-a obisnuit deja fanii, Satoshi si-a scris singur versurile, dar si muzica pentru „Singur”.

O buna parte dintre cei care au ascultat cantecul, s-au regasit in versurile lui, astfel, au lasat sute de mesaje in sectiunea de comentarii.

La inceput era o gluma, acum - o afacere de succes! Afla povestea sotilor Marina si Dan Panis: „Equivalenza ne-a rasturnat lumea peste cap” - VIDEO

„Piesa patrunde in suflet si reflecta lupta fiecaruia pentru existenta, lupti singur: cazi, suferi, te ridici singur si lupti mai departe din rasputeri. O piesa frumoasa, de adaugat la favorite”, „Melodiile tale nu sunt facute sa le asculti pe fundal cat faci curat ori mergi la sala”, „Ma regasesc foarte mult in piesa asta! Multumesc frumos”.

Satoshi este un interpret din Republica Moldova, care a devenit cunoscut datorita unor piese precum: „Mama mi-a spus”, „I love you”, „Noaptea pe la 3”.

Edward Sanda dezvaluie cum a decurs prima intalnire cu socrul lui, Pavel Stratan. Cum se intelege acum cu el

Articole din aceeasi categorie