11.12.2023
Equivalenza iti aduce produse excelente cu mirosuri imbatatoare! Vezi care a fost atmosfera la evenimentul de deschidere a celui de-al doilea magazin - VIDEO

Cu siguranta nu exista nimic mai frumos decat un parfum senzual si misterios care surprinde esenta frumusetii interioare. Recent, la Chisinau s-a deschis un magazin cu parfumuri calitative, iar in scurt timp se va deschide si in nordul tarii, despre ce magazin este vorba vedem intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Equivalenza – o franciza spaniola aparuta acum doi ani pe piata Republicii Moldova, datorita initiativei unui cuplu de a reveni acasa dupa 12 ani, a reusit sa cucereasca cu acest concept nou de magazin – eco friendly - vegan friendly.

Fondatoarea brandului spaniol Equivalenza, Marina Panis a mentionat: Equivalenza este un brand spaniol aparut acum 12 ani in Spania, pe care noi am reusit sa-l aducem acasa. Este un brand despre parfumerie, cosmetice, ingrijire corporala parfumata, ingrijire faciala, la noi gasiti absolut orice produs de care aveti nevoie".

Majoritatea produselor contin un sistem inteligent de reumplere: sticle reincarcabile pe care le puteti reutiliza si reincarca in orice magazin, iar in curand produsele se vor gasi si in nordul tarii.

Dan Panis a adaugat: „Planurile sunt de fapt foate simple, este destinderea pe intreg teritoriul Republicii Moldova si cu aceasta ocazie o sa anuntam in cateva luni extinderea noastra mai la nord, inca ramane o surpriza".

La evenimentul de deschidere a celui de-al doilea magazin au fost si reprezentatele din Spania care sunt foarte incantate de colaborarea cu familia Panis.

Carolina Alegre a dezvaluit: „Suntem mandre sa ne aflam aici la inaugurarea celui de-al doilea magazin Equivalenza, aici in Moldova. Chiar am savurat aceasta calatorie, am descoperit cultura acestei tari".

Mylene Thioux a mentionat: „Suntem impresionate de cultura Moldovei si de oamenii de aici. Este o tara cu potential, cu siguranta ne vom intoarce aici in curand. Va dezvalui ca ne vom intoarce aici chiar anul viitor, lucram asupra unui proiect mare, despre arome. Equivalenza in Moldova este un succes si ne mandrim sa impartim aceeasi echipa cu ei, felicitari".

De la aromele care te seduc au fost impresionate si alte femei prezente la eveniment.

Svetlana Sainsus a spus: „Atat Marina cat si Dan, ei sunt asa un exemplu de cuplu care isi iubesc munca si o fac cu atata pasiune ca ei ne-au insuflat sa ne indragostim de produsele lor. Aceste prouse sunt fantastice, deci in casa la mine este totul doar Equivalenza".

Diana Rimis a povestit: „Cred ca m-am familiarizat din primele incercari, deoarece au o calitate extrordinara si imi place Equivalenza pentru ca se gandesc la mediul inconjurator, dar mereu vin cu noutati noi pe piata si sunt chiar alaturi de consumatorii sai".

„Am aflat cumva asa din auzite ca ar fi niste arome extraordinare si la preturi foarte rezonabile si asta ma si atras. Eu de obicei sunt foarte selectiva la mirosuri la parfumuri, dar la multe din ele chiar ma simt rau. Iar la Equivalenza am gasit foarte multe mirosuri si am cateva preferate",a adaugat si Mariana Mihaila

Articole din aceeasi categorie