22.10.2024
Corneliu și Angela Botgros, destăinuiri din viața de familie! Cum se înțelege Cristi cu surioara lui, Camelia - VIDEO

Recent, în cadrul emisiunii O Seara Perfecta, Corneliu și Angela Botgros au vorbit despre schimbările care au apărut în viața lor odată cu venirea pe lume a micuței Camelia, dar și despre cum se descurcă în calitate de părinți. De asemenea, cei doi au povestit care este relația dintre Cristi, fiul lui Corneliu din prima căsătorie și Camelia.

Corneliu și Angela Botgros au fost întrebați care este relația dintre micuța Camelia și Cristi. „Mereu când intră în casă vine și o vede, se joacă, așa, un pic”, a spus Angela Botgros.

Corneliu a recunoscut că la început Cristi era puțin mai rece:

 „Când am venit pentru prima dată cu Camelia acasă după maternitate, în primele săptămâni, el era parcă rece cumva. Eu am zis să nu forțez, să las să vină totul de la sine. După care el parcă s-a deschis, s-a regăsit cumva și acum, în fiecare zi petrece destul de mult timp cu ea. S-au atașat foarte mult și îmi place că vine cumva de la sine”.

22 octombrie: evenimentele, curiozitățile și personalitățile zilei - FOTO

„Camelia mereu râde și lui asta îi place”, a adăugat Angela.

De asemenea, în cadrul unui interviu marca O Seară Perfectă, realizat cu câteva luni în urmă, soția lui Corneliu Botgros a recunoscut că se înțelege perfect cu fiul acestuia: „Chiar nu avem de la ce să ne certam. Fiecare are ocupațiile lui și nu, nu avem probleme”.

Viorica Lupu - despre conflictul dintre Gabriel Nebunu, Doina Sulac și Oleg Vitliuc! „Dacă publicul ar cunoaște măcar 10% din ce se întâmplă în culise...” - FOTO/VIDEO

Corneliu Botgros este instrumentist în Orchestra „Lăutarii” și fiul maestrului Nicolae Botgros. Acesta a fost căsătorit cu artista și interpreta de muzică populară Adriana Ochișanu, iar după 17 ani de căsnicie au divorțat, în 2013. Cei doi au un fiu, Cristian Augustin Botgros. În prezent, Corneliu este căsătorit cu Angela Botezatu și au împreună o fetiță, Camelia.

Cum s-au cunoscut Anișoara Loghin și Radu Gînsari, dar și cum a început relația lor: „Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua” - VIDEO

SURSA FOTO: ARHIVA PRO TV CHIȘINĂU

Articole din aceeasi categorie