19.03.2024
Corneliu Botgros - marturisiri despre relatia cu interpreta Anisoara Dabija, dar si surioara sa de 5 anisori: „Asta este alegerea mea” - VIDEO

Recent, Corneliu Botgros a fost invitat in cadrul podcastului de pe Youtube „Sincer cu tine”, acolo unde a vorbit despre relatia pe care o are cu interpreta Anisoara Dabija.

„Tu ai avut necesitatea asta sa ierti sau tu ca barbat ai inteles totul din start? Da, situatia cu Anisoara Dabija”, a intrebat moderatoarea emisiunii, Zina Bivol.

Corneliu a recunoscut ca o doza de suparare a existat atunci cand a aflat despre relatia tatalui sau cu Anisoara Dabija: „Parintii nu se judeca, pentru asta exista cel de sus, Dumnezeu, acolo se vor regla toate conturile. Eu continui sa-l iubesc asa cum este el. O doza de suparare a existat si asta este firesc. Sunt care ar fi reactionat mult mai dur poate, poate ar fi rupt relatia cu tata. Eu nu, nu m-am gandit niciodata sa-l parasesc pe tata. Pentru mine mama este o fiinta, pentru tata ea este femeie, sotie. E o diferenta, pentru mine - mama, iar pentru el - sotie... Tata a suparat-o pe mama, dar nu si pe mine cumva”.

Postul Pastelui! Cum sa slabesti fara sa iti pui in pericol sanatatea. Corina Dascalu, nutritionista: „Apelam la cat mai multe...” - VIDEO

„O perioada mai lunga cel putin tu nu ai discutat despre Anisoara Dabija. Voi acum sunteti intr-o relatie de prietenie?”, a mentionat Zina Bivol.

„Nu. Era o relatie normala si mai mult decat colegiala. N-am fost prieteni, am fost colegi. Ea s-a eliberat din functie, eu cred ca a fost ceva normal, logic, nu putea sa mai continue cu noi... Noi nu comunicam si nici nu imi doresc sa comunic cu ea. Asta este alegerea mea, am motive destule ca sa nu-mi doresc sa comunic cu ea. Niciodata nu si-a dorit sa comunice cu mine... Eu am zis asa: „Megem inainte cu Doamne ajuta”. Ce tine de subiectul Dabija eu nu discut, nu ma amestec. Nu stiu ce face el acolo, traieste, nu traieste, asta este treaba lui”, a recunoscut instrumentistul.

De asemenea, Corneliu Botgros a adaugat: „Eu respect amintirea mamei si asa va fi totdeauna”.

Vezi interviul integral mai jos:

Investitiile in Dubai, un lux sau o afacere? Afla mai multe de la Angela Bulmaga, fondator Invest Lux Imobil - VIDEO

Corneliu Botgros este instrumentist in Orchestra Lautarii si fiul maestrului Nicolae Botgros. Acesta a fost casatorit cu artista si interpreta de muzica populara Adriana Ochisanu, iar dupa 17 ani de casnicie au divortat, in 2013. Cei doi au un fiu, Cristian Augustin Botgros, in varsta de 23 de ani. In prezent, Corneliu este casatorit cu Angela Botezatu.

Articole din aceeasi categorie