20.12.2022
Cornelia Stefanet - luata la intrebari! Afla daca ii pasa interpretei de gura lumii, dar si ce profesie ar avea intr-o lume fara muzica - VIDEO

Intr-o lume fara muzica, Cornelia Stefanet ar fi designer sau model. Dintre Igor Rusu si Igor Cuciuc, il prefera pe ultimul, iar cand vine vorba despre gura lumii, o asculta doar cand e deschisa de cine trebuie. La ce alte intrebari curioase a raspuns interpreta, afla in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Desi apare mai des pe scena cu melodii de muzica populara, totusi inima Corneliei bate pe alte ritmuri. „Muzica usoara pentru ca este febletea mea. De cand ma tin minte imi placea sa o ascult pe Celnine Dion, pe Mariah Carey.”

La intrebarea „Cand primesti o piesa noua, cui simti nevoia sa i-o aratati pentru prima data?”, Stefanet a raspuns: „Am cativa prieteni apropiati, nu sunt din domeniu. Le expediez piesa si stiu ca o sa-mi spuna parerea ca un ascultator simplu.”

Au jucat cu multa pasiune, dramatism si sinceritate! Corina Rotaru si Nicu Ciumasu - noii „Romeo si Julieta”. Afla ce inseamna acest spectacol pentru actori: „Am reinviat textul lui William Shakespeare” - VIDEO

Parerea colegilor de breasla conteaza pentru interpreta, insa nu a tuturor. „Conteaza a celor care au dobandit ceva si de la care am si eu ce invata. Conteaza.”, a spus Cornelia.

Daca ar trebui sa se reprofileze, Stefanet stie exact in ce domeniu ar activa. „In moda pentru ca imi place foarte mult acest domeniu. Cumva, ceea ce fac eu atunci cand intru in secena, mult conteaza si felul in care arat asa ca atunci incerc sa experimetez. In moda cred ca m-as simti bine.”

Fotbalistii Argentinei, petrecere cu sampanie in vestiar dupa finala cu Franta. Lionel Messi a dansat pe masa

Intrebata pe cine ar alege, Igor Rusu sau Igor Cuciuc, aceasta a recunoscut: „Igor Cuciuc”.

Articole din aceeasi categorie