20.12.2022
Fotbalistii Argentinei, petrecere cu sampanie in vestiar dupa finala cu Franta. Lionel Messi a dansat pe masa

Jucatorii nationalei Argentinei s-au dezlantuit dupa castigarea Cupei Mondiale din Qatar. Fotbalistii de aur ai lui Lionel Scaloni au ravasit vestiarul, au facut baie in sampanie si au dansat pe masa.

Bucurie fara margini in tabara nationalei Argentinei, dupa finala castigata in fata Frantei la Cupa Mondiala din Qatar. Dupa saptamani intregi de restrictii si antrenamente istovitoare, fotbalistii lui Lionel Scaloni au petrecut cu sampanie in vestiar, imediat dupa castigarea finalei.

Fiesta a fost filmata de Sergio Aquero, celebrul fotbalist argentinian retras din activitate, care a venit in vestiarul „Pumelor” pentru a se bucura de reusita lor.

Fostul atacant al lui Manchester United a surprins cateva imagini memorabile din timpul petrecerii in care s-au prins fotbalistii Argentinei. Printre ele si momentul in care Messi a dansat pe masa, cu trofeul Cupei Mondiale in mana.

Lionel Messi a coborat repede de pe masa, insa colegii lui s-au dezlantuit. Aguero a baut mai multa sampanie decat o face, de regula, un fotbalist, iar un membru al staff-ului a plonjat in tomberonul de gunoi, pentru ca apoi sa fie trecut prin botezul sampaniei de jucatorii Argentinei.

Antrenorul a fost scaldat in sampanie si, pentru prima data de la debutul acestui Mondial, le-a permis elevilor sai sa-l „bata pe spate”, frateste.

Aguero a injurat un fotbalist francez

In live-ul pe care l-a facut pe Instagram, Aguero a scapat o injuratura la adresa unui fotbalist francez. Tinta lui a fost Eduardo Camavinga, in varsta de 20 de ani. 

Nimeni nu stie exact motivul pentru care Aguero l-a luat peste picior pe Camavinga, insa microbistii cred ca e din cauza faptului ca francezul e legitimat la Real Madrid. 

Argentina s-a impus in fata Frantei, in finala Cupei Mondiale din Qatar, dupa executarea loviturilor de departajare (4:2). Dupa 120 de minute, scorul a fost egal, 3:3.

Articole din aceeasi categorie