15.12.2022
„Copii pentru copii”! Cristina Scalat a organizat un concert caritabil pentru a ajuta o fetita de doar 3 anisori. Afla povestea micutei Polina care s-a nascut cu o malformatie la urechi - VIDEO

Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, Cristina Scarlat a povestit despre concertul pe care l-a organizat de curand impreuna cu elevii sai, dar si despre cel la care va evolua peste cateva zile alaturi de alti interpreti cunoscuti din tara.

Cristina a fost intrebata care este minunea ce i s-a intamplat in acest an, iar ea a raspuns: „Fiecare zi este o minune. Daca sa vorbim despre cele mai recente minuni, iata ca este concertul pe care l-am realizat cu elevii mei, dar si in genere, se intampla minuni frumoase in viata, noi doar trebuie sa le vedem.”

Fostul sot al Anastasiei Zavorotnyuk a dezvaluit cauza bolii grave a actritei: „Trebuia sa se gandeasca bine inainte de...”

La inceputul lunii decembrie interpreta a organizat un concert cu genericul „Copii pentru copii”. Scarlat a povestit ca acest eveniment a fost cu scop caritabil. „A fost un concert de colinde romanesti daruit copiilor de la centrele de plasament, centre de reabilitare, case de copii de catre elevii mei. A fost cu scop caritabil, am sustinut si sustinem in continuare o fetita pe nume Polina care are 3 anisori si are nevoie de un mic ajutor. S-a nascut cu o malformatie la urechiusi. Ea aude doar printr-un aparat pe care il poarta de la un anisor. Copii nostri au cantat pentru ca sa-i ofere ei posibilitatea sa auda. Ma bucur ca anume acest caz a fost primul, pentru ca noi ne propunem sa mai facem concerte de asa gen.”, a spus Cristina Scarlat.

Artista a recunoscut ca s-a emotionat vazand ca elevii ei au constientizat cat de important este acest concert. „La finalul acestui concert erau lacrimi in ochii acestor copii. Sa vezi lacrimi in ochii unui copil care nu are experienta si iti dai seama ca el constientizeaza profunzimea momentului... Ce poarte fi mai scump?”

A fost un an plin de realizari frumoase, insa cea mai importanta a fost nasterea fiului sau! Cat de mult s-a schimbat viata Mihaelei Tabura dupa aparitia copilului - VIDEO

„Noi am adunat toti banii din bilete si s-a adunat o suma frumoasa sa donam Polinei. Practic toate biletele au fost procurate de parteneri. Insusi ideea de a darui un bilet unui copil sa vina la concert unde o sa-i cante alt copil a fost atat de magic si frumos. Este greu sa aduci copiii din centre pentru ca necesita si logistica si birocratie. Asta este un efort, dar nu regreta nimeni ca au mers acolo. Vreau in luna mai sa facem un concert mult mai mare.”, a povestit Scarlat.

De asemenea, in curand, Cristina alaturi de alti artisti de la noi va organiza un alt concert care se numeste „Christmas Story”.„Imi fac emotii si vreau sa corespund asteptarilor.”, a spus artista.

Articole din aceeasi categorie