15.12.2022
A fost un an plin de realizari frumoase, insa cea mai importanta a fost nasterea fiului sau! Cat de mult s-a schimbat viata Mihaelei Tabura dupa aparitia copilului - VIDEO

Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost interpreta de muzica populara Mihaela Tabura, care a venit cu un colind minunat. Artista a vorbit despre fiul sau, care a implinit recent trei luni. Aceasta a mentionat ca odata cu aparitia lui in viata sa, totul sa schimbat radical. 

Colindul pe care l-a cantat la inceputul emisiunii a fost anul trecut. Recent, insa, interpreta a lansat un nou colind. „Eu zic ca colindele se asculta. Drept dovada este Ion Paladi si Paula Seling care au lansat un colind care a depasit jumatate de milion intr-o saptamana, unde eu m-am fimat cu Mihaita. Eu anul acesta nu am avut cu ce sa surprind, nu am venit cu ceva spectaculos, dar incerc sa nu uit de public si macar sa ma tin de traditii, sa fiu autentica”. 

Anterior, interpreta a jucat rolul Maicii Domnului, iar fiul sau a fost - Pruncul Isus Hristos in videoclipul oficial al noii melodii lansata recent de Ion Paladi si Paula Seling. „Am mai primit mesaje, gen cum putem sa ne asumam asa ceva? Initial Ion m-a sunat si m-a intrebat de Mihaita, eu am vorbit cu Dumitru si am zis sa incercam. Apoi el m-a intrebat daca nu vreau si eu sa ma filmez si am zis de ce nu. A fost si un casting. M-au intrebat daca am unghii, gene, sprancene, buzee. Trebuia sa fiu cat mai naturala”. 

Miresele anului! Vezi cine sunt vedetele din Moldova care s-au casatorit in 2022 - FOTO

In cadrul emisiunii, Mihaela Tabura a dezvaluit ca fiul sau, Mihaita are si el un cont de Instagram. „Este un cont privat, pentru cei dragi. Iti dai seama ca vin cereri toata ziua. Insa eu ii accept doar pe oamenii apropiati. Mi-au mai dat cereri fetele cu care mai vorbesc cateodata pe Instagram, insa le-am zis ca imi cer iertare dar nu le primesc. Este un cont special pentru cumetri, unde eu mai postez momente hazlii de acasa si sunt doar pentru noi, nu pot sa le arat la toata lumea”. 

Anterior, Mihaita a avut parte de o cumetrie frumoasa, plina de lume buna si veselie. „Noi cu Igor ne-am inteles, el din start m-a preintampinat ca el nu este un nan bun, nu are timp. I-am zis sa stea linistit ca eu sunt la fel. Ca persoana, Igor ne este foarte drag. El este un nan grijuliu, ne-a adus cadouri, ne mai pune cate un like. Eu nu sunt o mama obsedata, eu inteleg ca fiecare are viata lui si daca mi-a botezat copilul, nu trebuie sa ma intrebe zilnic ce face si ce il doare”. 

Olia Tira - vacanta de neuitat in Mauritius! Artista a vizitat cele mai importante atractii turistice de pe insula - FOTO/VIEO

In acest an, Craciunul va fi mult mai special pentru familia Mihaelei, caci acum ei sunt trei. „Totul va fi firesc. Eu sunt cu picioarele pe pamant, fara artificii. Copilul inca este mic, el inca nimic nu intelege. Ne gandim daca sa punem in acest an brad sau nu. Eu cumva incerc sa fiu mai modesta in chestia asta. Plus, de cand a aparut Mihaita toata casa e plina de lucrurile lui si nu mai stim unde sa punem bradul”. 

De sarbatori, interpreta va fi acasa, alaturi de fiul sau. „Am avut propuneri sa cant, insa am vrut macar eu sa fiu acasa, sa intalnesc noul an alaturi de Mihaita. Dupa 12 am un program, cant la un restaurant din Chisinau”. 

Valeriu Rascu - dezvaluiri sincere! Fondatorul proiectului „Banca de Bancuri” a recunoscut cum reactioneaza la criticile haterilor - VIDEO

Pe retelele sociale, artista este destul de activa. „Copilul are tata, are bunicute care cumva se implica. Eu cand am nevoie le cer ajutorul si ne randuim. Sotul poate se descurca mai bine decat mine. Acum incerc cumva sa-l motivez ca sa stea mai mult cu Mihaita”. 

Recent, Mihaela a lansat primul sau album muzical. „Contine 18 melodii. Multumesc Orchestrei Lautarii, casei de discuri cu care am colaborat. La noi inca nu se afla in vanzare pentru ca acum nu se mai vand CD-uri. Eu le-am facut pentru mine, ca sa le daruiesc atunci cand merg la un eveniment, la un spectacol. Este o realizare foarte frumoasa. Stim ca nu toti reusesc sa adune melodii, sa faca un album. Eu nici nu speram sa ajung solista in Orchestra Lautarii. Sunt foarte mandra de aceasta realizare a mea, am facut si o emisiune aniversara exlusiva pe canalul meu de Youtube”. 

Pentru anul 2022, Mihaela pune nota 10: „Au fost foarte multe realizari si cea mai importanta realizare a vietii mele este Mihaita, pentru ca el mi-a schimbat total viata, viziunile, prioritatile. Acum o sa fie aproape un an de cand sunt solista orchestrei Lautarii”.

Articole din aceeasi categorie