29.09.2022
Coolio a murit, la doar 59 de ani. Celebrul rapper s-ar fi stins in urma unui infarct

Vestea socheaza intreaga comunitate muzicala. Cauza mortii celebrului artist pare sa fie un infarct, insa probabil mai multe detalii se vor afla in urma autopsiei.

Potrivit TMZ, paramedicii au fost chemati intr-o casa din Los Angeles pentru o urgenta medicala si, la scurt timp dupa ce au ajuns acolo, au declarat decesul muzicianului.

Vor fi efectuate si analize toxicologice, desi la fata locului nu au fost gasite urme de droguri.

Este sfasiat de durere! Muzicianul Nicolae Botgros a publicat un mesaj rascolitor dedicat sotiei sale Lidia Bejenaru, care a decedat: „Da, stiu ca totul s-a terminat, dar eu nu am sa ma pot impaca cu acest gand niciodata” - FOTO

Coolio este un simbol al muzicii rap, inca din anii '90. Artistul a facut senzatie cu piesa „Gangsta's Paradise”, creata pentru filmul din 1995 „Dangerous Minds”, cu Michelle Pfeiffer in rol principal. Iar melodia este la fel de actuala si azi si la fel de ascultata de iubitorii genului.

„Gangsta's Paradise” a devenit rapid una dintre cele mai populare melodii rap din toate timpurile, ajungand in topul Billboard Hot 100 timp de trei saptamani si terminand 1995 ca single-ul nr. 1 al acelui an in Statele Unite.

Coolio nu a fost doar un cantaret apreciat, ci si un actor talentat, preferand rolurile de gangster, care-i veneau manusa. El a aparut in zeci de filme si emisiuni TV de-a lungul carierei sale. El a jucat ca actor in spinoff-ul TV „Dangerous Minds” (1996), „Sabrina the Teenage Witch” (1996), „Batman & Robin” (1997), „The Nanny” (1998), „Tyrone” (1999), „Midnight Mass” (1999), „Charmed” (2002), „Star-ving” (2009), „Futurama” (2001, 2010) si „Gravity Falls” (2012).

Kelly Osbourne, viitoare mamica, a hotarat sa nu isi alapteze bebelusul: “Am ales sa imi continui tratamentul medical”

Mai mult, avea planuri mari si inca trei filme in lucru, potrivit paginii sale de IMDb.

Artistul a vizitat si Romania si a cantat pe scenele din Bucuresti, Timisoara si Mamaia.

Articole din aceeasi categorie