29.08.2023
Controversa pe Instagram: e naturala 100% sau modificata in Photoshop? Cine e influencerita din Coreea de Sud - FOTO/VIDEO

O dezbatere aprinsa s-a pornit in mediul online, iar in centrul atentiei este o tanara influencer din Coreea de Sud, cunoscuta sub numele Shashaeile. Postarile sale sunt subiect de barfa, fiindca internautii sunt convinsi ca ea isi editeaza pozele si clipurile inainte de a le posta.

Shashaeile a starnit o controversa dupa ce a postat mai multe filmulete realizate pe cand se relaxa la piscina. Tanara cu 288.000 de urmaritori pe Instagram afiseaza o talie de viespe, maini si picioare disproportionate, un cap extrem de mic si o barbie cam ascutita.

Toate acestea contrasteaza cu pieptul extrem de generos, care pare „plantat” nefiresc in imaginile distribuite online.

„Uitati-va la decor si la mainile ei lungi”, a reactionat un urmaritor, cerandu-le internautilor sa fie mai atenti la modul in care „joaca” imaginea.

„Saraca fata. Sper ca vei invata sa-ti iubesti fata naturala, fara deformari, candva”, a scris altcineva.

Jade din „Clona” a descoperit elixirul tineretii! La 47 de ani, actrita Giovanna Antonelli arata impecabil - FOTO

Altii sunt de parere ca fata e o frumusete naturala, fara niciun dubiu.

Cadoul pe care Regele Charles i l-a oferit printului George. A costat 18.000 de lire sterline si are o valoare sentimentala imensa

In Coreea de Sud, interventiile estetice sunt o practica obisnuita, datorita standardelor inalte de frumusete impuse de industria de divertisment. In general, fetele tinere vor sa aiba pielea cat mai alba, picioare lungi, sani mari si o barbie ascutita.

Insa, ceea ce nu reuseste chirurgia estetica, poate sa faca tehnologia. Filtrele disponibile pe retelele sociale te pot face sa arati axact asa cum iti doresti. In cazul lui Shashaeile nu stim ce sa zicem. Dar, poate, e doar treaba ei.

Articole din aceeasi categorie