03.02.2023
Constantin Moscovici - asa cum nu l-ai mai vazut! Artistul si-a schimbat costumul clasic pe o geaca de piele. Vezi ce l-a facut pe naist sa-si faca o asemenea schimbare - VIDEO

Inr-un reportaj marca O Seara Perfecta, observam o transformare inedita! De la costum clasic - la o geaca de piele si machiaj gotic, care s-au completat intr-o tinuta absolut diferita pentru artistul Constantin Moscovici.

Inca o medalie pentru Moldova! Luptatoarea Mariana Dragutana a obtinut medalia de argint la turneul Zagreb Open - FOTO

Constantin Moscovici s-a imbracat in stil rock pentru o sedinta foto la noul sau proiect: „Totul s-a intamplat pe data de intai octombrie, la concertul meu de aiversare, am interpretat pentru prima data in istorie, de fapt al istoriei Moldovei muzicale niste piese rock la nai. Am trimis video la niste producatori foarte seriosi cares e ocupa de concerte mari, ei au ramas placut surprinsi si au zis ca este un proiect unical niciodata in lume nu s-a cantat rock la nai, mi-au zis ca sunt gata sa facem o colaborare.”

Mama de fete! Ce povesteste Katalina Rusu despre starea sa emotionala in 34 de saptamani de sarcina, dar si despre depresie: „Nimeni nu a zis ca este simplu” - VIDEO

Initial propunerea producatorilor straini parea o gluma pentru artist, naistul a intrat in pielea unui rocker si s-a apucat de treaba.

„Am emotii, de aceea ca intr-adevar ii ceva foarte nou pentru mine, era o gluma, dar gluma aceasta se transforma intr-un lucru foarte frumos. Facem acum un program din 20 de piese.” a mentionat naistul.

„Au fost momente cand eu incepeam sa plang, zic ca nu-s bun de actor”. Vezi ce marturisiri a facut Emilian Cretu despre teatru, dar si cum intra in pielea personajelor pe care le joaca in scena - VIDEO

Constantin Moscovici este un interpret si compozitor de muzica usoara din Republica Moldova. Cartea de vizita a artistului se considera piesa „Pastorul Singuratic” de James Last.

Articole din aceeasi categorie