04.10.2022
Michelle si Barack Obama, schimb neobisnuit de declaratii la 30 de ani de casnicie

Fostul cuplu prezidential american a sarbatorit trei decenii de la nunta intr-un cadru romantic, pe plaja.

In ciuda tuturor greutatilor, a tensiunilor acumulate de-a lungul anilor petrecuti in campanii electorale ori la Casa Alba, Michelle si Barack Obama n-au cedat si au ramas un cuplu sudat, care si-a crescut frumos fiicele si care acum, iata, se poate bucura in liniste de o viata relaxata.

Valerie Lungu - criticata in mediul online din cauza ca „este foarte slaba”! Vezi cum a raspuns bloggerita comentariilor rautacioase: „Ma pun sa mananc...” - FOTO

Desigur, cei doi n-au iesit complet din viata publica, deruland in continuare programe sociale si umanitare, scriindu-si memoriile ori tinand conferinte private. Un lucru pe care si-l permit mult mai lesne, dupa ce ambele lor fete, Sasha si Malia, au ajuns la varsta maturitatii si, odata cu studiile universitare, si-au luat in maini propriile vieti.

Asa se face ca, aniversarea celor trei decenii de la casatoria lor i-a gasit in doi, sarbatorind romantic la malul marii, in tinute lejere, de vacanta, pe o plaja pe care Michelle Obama a desenat o inima, asa cum numai indragostitii o mai fac.

„La multi ani barbatului pe care il iubesc! Ultimii 30 de ani au fost o aventura si sunt recunoscatoare ca te-am avut alaturi de mine. In cinstea unei vieti impreuna. Te iubesc, Barack Obama!“ a fost declaratia publica facuta de fosta Prima Doamna sotului sau, la aniversarea celor 30 de ani de casnicie.

Articole din aceeasi categorie