22.02.2022
Conchita Wurst a devenit Tom! Vezi cat de chipes arata acum barbatul - FOTO

Starul Eurovision 2014 - Thomas Neuwirth, cunoscut dupa numele de scena Conchita Wurst are un nou look, iar mai nou brutalitatea il reprezinta. 

Conchita Wurst a devenit celebra in 2014 datorita faimosului concurs. Dupa cum ai putea ghici, femeia cu barba in rochie a castigat concursul international de cantece nu numai datorita vocii sale, ci si datorita aspectului ei controversat.

Anii au trecut, iar in 2019, Conchita si-a schimbat brusc imaginea - parul lung si machiajul stralucitor au disparut. In fata noastra a aparut un tip obisnuit si puternic. Din pacate, aceasta imagine nu a fost deosebit de atragatoare pentru fani, iar pana in prezent, Conchita, alias Tom, si-a dezvoltat propriul stil unic.

Cealalta parte a popularitatii: De ce a ascuns Marilyn Monroe adevarul despre mama ei: „Ea si-a dat seama ca a calcat pe urmele mamei sale”

Cu toate acestea, acum Tom apare din ce in ce mai mult natural - fara gene false si alte artificii stilistice, iar in acest fel i-a crescut audienta feminina considerabil. 

Sunt faimosi, bogati, dar n-au fost ocoliti de boli cronice. Antonio Banderas: „Infarctul a fost cel mai bun lucru care mi s-a intamplat!”

Cum crezi care look este potrivit pentru cantaret?

Articole din aceeasi categorie