07.12.2022
Combina cu succes viata de familie si facultatea! Afla de la interpreta Inga Trofim ce trucuri o ajuta sa le reuseasca pe toate - VIDEO

Invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta, Inga Trofim a venit cu o premiera muzicala. Interpreta a povestit cu cine a lucrat pentru piesa sa si care este mesajul acesteia. De asemenea ea a explicat cum ii reuseste sa studieze la universitate, dar si sa creasca 2 copii.

„Este un cantec despre lautar, dar cred ca intruchipeaza cam tot ceea ce aduc frumos si cantaretul si actorul, dansatorul, cel ce aduce bucurie in viata oamenilor. Cu ajutorul muzicii noi reusim sa aducem bucurie in viata oamenilor.”, a mentionat Inga.

Gina Pistol, dezvaluiri despre viata de familie. Cum se descurca prezentatoarea TV si Smiley cu micuta Josephine: „Cel mai bun exercitiu”

Intrebata de catre Victoria Rosca cu cine a colaborat pentru cantecul sau, Inga Trofim a raspuns: „Am lucrat la versurile acestui cantec cu Catalina Lungu, ea m-a ajutat si ii multumesc pe aceasta cale. Este a doua melodie pe care o fac in colaborare cu ea, ce face este cu totul si cu totul exceptional. In ceea ce priveste muzica si aranjamentul, ele au fost facute de Adrian Nistreanu si orchestra lui Ion Condrea.”

Pe langa faptul ca este studenta in anul 4 la facultate, artista mai are si doi copii, astfel, ea a explicat cum le reuseste pe toate. „Sunt absolventa in acest an si sper cu ajutorul Domnului sa o scot in capat, imi iau licenta la Facultatea de Arte Muzicale Canto Popular. Este greu, chiar anul acesta spuneam ca s-a umplut si rabdarea si paharul, dar de unde nu gasesc de acolo scotocesc puteri. Cei dragi ma ajuta. Familia si sotul ma sustin.”, a povestit Inga.

Tara in care infidelitatea si concubinajul se pedepsesc cu inchisoarea. Legea se aplica si in cazul turistilor

La intrebarea „Cum de fapt este un examen la Canto Popular?”, interpreta a spus: „Examen de licenta vom avea de sustinut la 3 discipline si disciplina de specialitate, la Canto, la care vom da un concert ce va cuprinde 12 melodii de diferite genuri in care vom demonstra maiestria in toate aceste genuri muzicale.”

„Eu admir de fapt toti artistii, de la fiecare ai ce invata si prin cantec si tinuta scenica, costum popular. Fiecare aduc un impact asupra noastra, ne formeaza ca personalitati.”, a adaugat Inga.

Articole din aceeasi categorie