06.12.2022
Gina Pistol, dezvaluiri despre viata de familie. Cum se descurca prezentatoarea TV si Smiley cu micuta Josephine: „Cel mai bun exercitiu”

Gina Pistol a dezvaluit cum arata diminetile in familia lor, micuta Josephine fiind plina de energie.

Gina Pistol si Smiley au in aceasta perioada un program foarte incarcat, insa nu neglijeaza timpul petrecut cu fiica lor. Prezentatoarea TV este prinsa cu filmarile de la „Chefi la cutite”, iar artistul se pregateste de etapa live a emisiunii „Vocea Romaniei”. Cu toate acestea, vedeta a dezvaluit ca au o rutina foarte importanta, iar micuta Josephine ii tine tot timpul activi.

Gina Pistol, despre viata de familie

Intr-un interviu pentru TVMania, Gina Pistol a dezvaluit cum reuseste sa se mentina in forma, in ciuda programului incarcat, dar si al deliciilor de care are parte in bucataria chefilor de la Antena 1. Prezentatoarea TV este inconjurata de tentatii culinare, iar pe unele nu le poate refuza. Cu toate acestea, vedeta se mentine intr-o forma excelent, iar secretul ei consta in exercitiile de acasa.

Motivul pentru care Quentin Tarantino nu l-a vrut pe Johnny Depp in filmul „Pulp Fiction”

„Atunci cand reusim sa fim acasa amandoi, avem rutina noastra cu Josephine. Punem muzica si dansam, inca de dimineata – e cel mai bun exercitiu de cardio pe care fiica noastra il face cu noi, stam impreuna, mancam in tihna, o bagam impreuna la somnul de dupa-amiaza, citim povesti… E o rutina banala pentru multi oameni, dar pentru noi inseamna foarte mult.”, a spus vedeta pentru TVMania.

La fel ca orice copil, Josephine este foarte curioasa de lucurile din casa, iar recent a descoperit trusa de machiaje a mamei sale. Gina Pistol a povestit cum micuta vine tot timpul langa ea atunci cand isi pregateste tinutele si este foarte curioasa sa atinga fardurile si pensulele de machiaj.

Margot Robbie a vorbit despre sarutul cu Brad Pitt, din filmul „Babylon”, care nu era conform scenariului: „A fost pur si simplu...”

„Cred ca prefera livingul, pentru ca  este locul in care noi stam in fiecare dimineata, ascultam muzica, dansam, citim… In rest, vine langa mine atunci cand imi pregatesc tinuta, se uita, atinge anumite obiecte, dar ii explic ca unui om mare, unde are voie si unde nu si intelege. Se mai uita in trusa mea de machiaj, ia pensulele, se joaca cu capacelele de la creioane, dar ii explic sa aiba grija sa nu le sparga. E un copil foarte cuminte, nu trebuie sa ii spun de doua ori ca nu e bine sa faca anumite lucruri. E incredibil cand de mult pot intelege niste copii”.

Articole din aceeasi categorie