02.02.2024
Fiica Adrianei Ochisanu a implinit 7 ani. Mesajul pe care interpreta l-a scris pe retelele de socializare - FOTO

Adriana Ochisanu sarbatoreste ziua de nastere a fetitei sale, care a implinit sapte anisori. Cu acest prilej minunat, indragita artista a publicat pe pagina sa de Facebook, un mesaj emotionant adresat Mihaelei.

Frumoasa interpreta de muzica populara, Adriana Ochisanu a publicat pe pagina sa de Facebook, mai multe imagini cu Mihaela si a scris un mesaj de felicitare:„Sapte ani in urma, Dumnezeu ma binecuvantat sa fiu mamica de fetita. Mi-a daruit o prietena pentru toata viata! La multi ani scumpa mea fetita, raza mea de soare, sufletul si inima mea. Sa fii sanatoasa si binecuvantata de bunul Dumnezeu. Te iubesc minunea mea cu ochi albastri!”

Internautii au venit cu mai multe mesaje de felicitare si admiratie la adresa Mihaelei:„Printesa frumoasa! La multi ani fericiti si o copilarie cit mai minunata sa ai!”, „Cat de mare ai crescut Mihaela! Sa creasca mare si sanatoasa, fetita mamei frumoasa!”, „La multi anisori copil dulce si deosebit! Sa ai in viata zile senine de bucurii pline!”

Adriana Ochisanu a devenit mamica pentru a doua oara la varsta de 38 de ani. Artista mai are un fiu, in varsta de 24 de ani, pe nume Cristian, din prima casnicie cu instrumentistul Corneliu Botgros.

Cum se descurca Adriana Ochisanu cu fiica sa, dupa ce si-a reluat  activitatea de interpreta: „Mihaela s-a mai maturizat, s-a facut un pic mai  ascultatoare. E o domnisoara cu caracter si se
Articole din aceeasi categorie