12.07.2022
Coldplay a cantat alaturi de copii ucraineni la un concert de la Berlin: „Germanii dau un exemplu bun pentru toata lumea” - VIDEO

Pe data de 10 iulie, trupa Coldplay a evoluat in cadrul unui concert la Berlin. Renumita trupa engleza a cantat alaturi de mai multi copii ucraineni piesa „Something just like this”. 

Coldplay, care se afla in prezent in turneul mondial Music of Spheres, sustine activ Ucraina, iar solistul trupei si pianistul Chris Martin nu numai ca urca pe scena cu o bratara in culorile drapelului ucrainean, dar si invita diferiti interpreti ucraineni pentru a canta in duet cu ei. 

Familia Kardashian - acuzata pe retelele sociale ca a furat 600 de milioane de dolari de la Britney Spears

Asadar, la concertul de la Berlin, alaturi de Coldplay a evoluat corul de copii „Color Music” din Ucraina, orasul Dnipro. Acestia au cantat impreuna hit-ul trupei „Something just like this”. 

„Multumesc ca ati venit indiferent de trafic, COVID-19, problemele ecomonice, indiferent de razboi, si tot acest haos care se intampla acum”, a spus solistul trupei. De asemenea, acesta a mentionat ca de obicei el canta ceva in limba germana atunci cand evolueaza la Berlin, insa de aceasta data va face o exceptie. 

Regizorul filmului „Fifty Shades of Grey” va realiza regia biografica a cantaretei Emmy Winehouse, care a murit misterios la doar 27 de ani

„Din moment ce germanii sunt atat de generosi, m-am gandit ca putem face ceva diferit. Am intalnit multi copii minunati din Ucraina. Un cor de copii. Insa, inainte de toate, eu as vrea sa multumesc tuturor germanilor care au primit refugiatii cu caldura si i-au ajutat. Germanii dau un exemplu bun pentru toata lumea. Va multumim pentru ajutor”, a spus Chris Martin. 

Articole din aceeasi categorie