31.05.2022
Ca in filmele de la Hollywood! Marinela Bezer si-a dus prietenele in Ibiza pentru a da o petrecere de vis inainte de nunta! Vezi primele imagini de la evenimentul multasteptat: „Ne vedem peste cateva zile” - FOTO/VIDEO

Mereu sunt vazuti pe retelele de socializare impreuna, insa acum sunt nevoiti sa se desparta pentru cateva zile.

Marinela a publicat pe pagina sa de Instagram un video din aeroport unde este alaturi de Vlad si a scris: „Ne vedem peste cateva zile.”

Alaturi de sora sa si inca alte 4 prietene, Marinela Bezer va petrece cateva zile de neuitat pe una din cele mai populare insule din Spania, si anume Ibiza. Ajunse la locul destinatiei tinerele si-au facut o fotografie impreuna.

In Ucraina vor functiona taberele de vara pentru copii! Ce spune Olena Zelenskaya despre aceasta decizie - VIDEO

Petrecerea a inceput chiar de la iesirea din aeroport, acolo unde fetele au fost servite cu vin spumant.

Marinela si prietenele sale s-au cazat in „Paradiso Ibiza Art Hotel”. 

Conform booking.com, Paradiso este un hotel de 4 stele, situat la 2 km de clubul Ocean Beach Ibiza. Hotelul Paradiso Ibiza Art ofera o piscina in aer liber, WiFi gratuit si o galerie de arta aflata in interiorul proprietatii. Fiecare numar de hotel este prevazut cu mobilier plin de culoare in stilul anilor '70, frigider Smeg si boxe Marshall.

Vine vacanta! Amelia Uzun, Liza Kovalsky, Manuella Carnat si alti copii ale vedetelor din Moldova au finalizat anul scolar: „Un sfarsit de an frumos” - FOTO/VIDEO

Marinela Bezer este o bloggerita din Republica Moldova ce s-a stabilit de cativa ani cu traiul in Marea Britanie. Este cunoscuta in mediul online, avand o comunitate de aproape 500 de mii de urmaritori pe Instagram si aproape 5 milioane de urmaritori pe TikTok. Este logodita cu Vlad Gatcan, iar curand urmeaza sa se casatoreasca.

Articole din aceeasi categorie