01.06.2022
Verigheta lui Kourtney Kardashian, cu mult mai ieftina decat inelul de logodna

Nunta a trecut, dar Kourtney Kardashian si Travis Barker fac in continuare parada de imagini de la eveniment, iar cel mai recent, au publicat fotografii cu verighetele extrem de scumpe pe care le poarta acum, ca sot si sotie. Surpriza este ca cele doua bijuterii sunt cu mult mai ieftine decat inelul de logodna.

Sora lui Kim Kardashian si bateristul trupei Blink 182 s-au casatorit in cadrul unei ceremonii pline de lux, in Portofino, Italia, in data de 22 mai. Daca rochie stramta si scurta a lui Kourtney a fost pe buzele tuturor, inca nu se stia cum arata verighetele cuplului. Recent, membra clanului Kardashian a satisfacut insa dorinta fanilor si a publicat mai multe imagini cu inelele de cununie ale ei si ale lui Travis.

Ca in filmele de la Hollywood! Marinela Bezer si-a dus prietenele in Ibiza pentru a da o petrecere de vis inainte de nunta! Vezi primele imagini de la evenimentul multasteptat: „Ne vedem peste cateva zile” - FOTO/VIDEO

Bijuteriile au fost facute pe comanda, noteaza dailymail.co.uk, de aceeasi creatoare care a realizat inelul de logodna de 12 carate al lui Kourtney, Lorraine Schwartz. Atat sora lui Kim, cat .si Travis au fost implicati in crearea inelelor.

In timp ce inelul de logodnaa a costat un milion de dolari, verighetele au fost mult mai ieftine. Ele ar fi fost in jur de 30.000 de dolari, in total, a estimate un expert in diamante, Neil Dutta.

Familia Cebotari s-a marit! Katty Black si sotul ei Cristian l-au aratat pe noul lor membru: „Emotii de nedescris” - VIDEO

Kourtney Kardashian si Travis Barker au avut parte de trei ceremonii cat se poate de diferite. Prima a avut loc la Las Vegas, in aprilie, chiar dupa ceremonia de decernare a Premiilor Grammy. Cei doi au spus "Da" in fata unei sosii a lui Elvis Presely, iar la eveniment nu au participat nici macar membrii familiilor. 

A urmat o nunta in Santa Barbara, la o luna de la prima ceremonie. Kourtney a imbracat, atunci, o rochie mulata si scurta, cu manusi si un voal de matase. La ceremonie au participat bunica ei, dar si tatal lui Travis, insa nici copiii pe care cei doi ii au din alte mariaje, nici surorile Kardashian nu au fost prezente. 

A treia nunta a fost cea din Portofino, unde a venit toata familia lui Kourtney, dar si cea a lui Travis. Mireasa a ales, din nou, o rochie atipica, scurta, mulata, ca un corset, creata de casa Dolce and Gabbana. Mirele a purtat un costum clasic, tot al celebrului brand. Ceremonia a avut loc la Castello Brown, un castel care dateaza din secolul 16 si care cere tarife piperate. Evident, asta nu a insemnat nimic pentru cuplu, care s-a distrat pe un iaht luxos si a petrecut, cu invitatii, pana in zorii zilei. 

Articole din aceeasi categorie