01.02.2022
Cleopatra Stratan si Edward Sanda - imagini de 1,2 milioane de vizualizari pe TikTok, in trei zile. Cum s-au filmat cei doi - VIDEO

Cleopatra Stratan si Edward Sanda formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbizul romanesc, iar de curand cei doi au dat lovitura pe retelele sociale, intrucat au realizat un clip inedit.

Cleopatra Stratan si Edward Sanda au reusit sa adune mai bine de 1,2 milioane de vizualizari pe TikTok, dupa ce s-au filmat in ipostaze inedite, cei doi schimbandu-si tinutele.

Dornici sa faca furori pe internet, cei doi artisti, care sunt casatoriti de mai bine de sase luni, au inregistrat o provocare ce este in tendinte pe platforma respectiva. Mai exact, in imaginile respective, Cleopatra Stratan apare intr-o rochie mulata si se misca in fata oglinzii, in timp ce Edward poarta un costum elegant. Ulterior, cei doi fac schimb de tinute, iar Edward apare imbracat in rochia sotiei sale.

Inna - cu abdomenul plat la vedere pe Instagram. Artista a purtat o tinuta de vara in luna ianuarie - FOTO

„Sunteti nebuni!”, „Ii sta bine lui Edward, nu-mi vine sa cred ca a intrat in rochia aia.”, „Pur si simplu superbi!”, au fost cateva dintre comentariile lasate de fani.

Artista cunoscuta pentru piesa "Ghita" si cantaretul de 24 de ani formeaza un cuplu din februarie, 2020, an in care s-au si logodit, iar vara aceasta cei doi si-au spus "Da" in cadrul unei ceremonii intime cu prietenii si familia, care a avut loc la starea civila din Bucuresti, urmata de cununia religioasa la Chinisau.

Ava Gardner - afla povestea „celei mai frumoase creaturi de pe Pamant” - FOTO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie