31.01.2022
Cleopatra Stratan este pregatita de urmatoarea etapa din viata ei. Vedeta se gandeste sa devina mama: „Ne dorim foarte mult un copil, ne dorim o fetita. Cine stie, cand o vrea Dumnezeu” - FOTO

La doar 19 ani, Cleopatra Stratan se gandeste deja la viitor, mai exact la copii. Va deveni sau nu mama?

Cleopatra Stratan si Edward Sanda s-au casatorit religios pe 22 august. Asa cum era de asteptat, multa lume se intreaba cat va mai trece pana cand va aparea in peisaj si un bebelus. Acestia tin mereu legatura cu fanii, asa ca le-au raspuns pe Instagram la cateva curiozitati.

Cei doi artisti au vorbit despre momentul cand vor deveni parinti. Cleopatra Stratan si Edward Sanda au spus ca nu se grabesc sa-si mareasca familia, deoarece sunt inca foarte tineri. Insa oricand se va intampla, vor fi pregatiti.

Nicoleta Bezer - incendiara intr-un costum de baie, pe plaja din Bahamas. Vezi imaginile postate de bloggerita pe Instagram: „Sunt in visurile tale” - FOTO

Cleopatra Stratan si sotul ei se gandesc deja la copii
Edward si Cleopatra Stratan au surprins pe toata lumea atunci cand au anuntat ca se casatoresc. Multi s-au grabit sa comenteze ca sunt prea tineri si ca au tot timpul din lume sa faca acest pas. Cei doi au facut ce au simtit si au spus „Da” hotarat, la jumatatea lunii august.

Dupa doua saptamani petrecute in Sardinia, multi au intrebat-o pe Cleopatra Stratan daca ”s-au intors trei” din luna de miere. Cei doi artisti au vorbit deschis cu fanii lor pe Instagram si au explicat ca vor mai avea de asteptat pana apare mini Cleopatra. Cuplul a mai adaugat si ca isi doreste o fetita.

Cei doi insuratei isi doresc o fetita
Cei doi au mai vorbit si in trecut despre faptul ca isi doresc sa aiba un copil si ca familiile lor ii vor sustine indiferent ce decizii ar lua, dar simt ca nu este momentul potrivit acum. Cleopatra Stratan abia a trecut de varsta majoratului si si-a propus sa isi mai dedice cativa ani carierei, inainte de a deveni mama. Cu toate acestea, spera cand va deveni mama sa aiba o fetita. 

„Ne dorim un copil la fel de tineri, dar nu chiar asa tineri. Mai asteptam. Mai vrem sa copilarim, sa ne ocupa mai ales de carierele noastre. Oamenii asteapta material din partea noastra. Si anume muzica, piese noi, ne ocupam mai mult de asta. Cand o sa vina si un copil o sa vina, nu l-am programat! (…) Ne dorim foarte mult un copil, ne dorim o fetita. Cine stie, cand o vrea Dumnezeu!”, a declarat Cleopatra Stratan.

A fost aleasa piesa care va reprezenta Republica Moldova la „Eurovision 2022”. Sunt neobisnuiti, energici si foarte talentati. Deja ti-ai dat seama despre cine este vorba? - VIDEO

Tot Hollywood-ul se temea de ea! Afla istoria Heddei Hopper - o jurnalista care ruina soartele vedetelor - FOTO

Articole din aceeasi categorie