29.01.2022
A fost aleasa piesa care va reprezenta Republica Moldova la „Eurovision 2022”. Sunt neobisnuiti, energici si foarte talentati. Deja ti-ai dat seama despre cine este vorba? - VIDEO

Ieri, 29 ianuarie, a avut loc Preselectia Nationala „Eurovision Moldova 2022”. Juriul a ales piesa care ne va reprezenta tara in acest an la Torino, in cadrul celui mai grandios concurs muzical.

Acestia vor fi nu altcineva decat formatia „Zdob si Zdub”, de aceasta data fiind insotiti de fratii Advahov, care vor evolua cu piesa „Trenuletul”.

Iuliana Beregoi a lansat prima sa piesa in limba rusa! In videoclip s-a filmat una din cele mai populare bloggerite din Republica Moldova - VIDEO

In acest an au fost admise in concurs 29 de piese muzicale. In competitie au participat 28 de interpreti, unul dintre ei interpretand doua melodii. 

Pe locul doi s-a plasat Ana Cernicova, cu piesa „Silent Battlefield”.

Cea de-a 66-a editie a Concursul International Eurovision 2022 se va desfasura in perioada 10-14 mai 2022 la Torino, Italia.

In anul 2005, tara noastra a fost pentru prima data inclusa in lista concursului, iar ne-au reprezentat, la fel, formatia Zdob si Zdub, care s-a plasat pe locul sase. Cel mai bun rezultat l-a obtinut trupa „SunStroke Project” in anul 2017, ocupand locul trei. 

Nu iubeste doar muntii. Olga Tapordei - vacanta de neuitat in Maldive alaturi de familia sa: „Eu astazi m-am trezit cu gandul de a prelungi vacanta noastra” - FOTO/VIDEO

Anul trecut, Republica Moldova a fost reprezentata la concurs de catre cunoscuta interpreta Natalia Gordienko. Cu ajutorul piesei „Sugar”, Natalia a reusit sa se claseze pe locul 13.

Articole din aceeasi categorie