05.07.2024
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au intrat în faliment! Ce s-a întâmplat cu afacerea lor: „Pur și simplu e foarte greu”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au pus bazele unei afaceri cu haine, în urmă cu doi ani. Se pare că lucrurile nu au mers în direcția în care cei doi doreau, iar falimentul le-a bătut la ușă.

În urmă cu aproximativ doi ani, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au pus bazele unei afaceri cu haine. Au investit sume frumușele de bani, dar și timp și energie, ca mai apoi să dea faliment.

Afacerea Cleopatrei Stratan și a lui Edward Sanda a dat faliment

Brandul de haine al Cleopatrei Stratan și a lui Edward sanda nu a înregistrat succesul la care cei doi se așteptau, astfel au renunțat la afacere.

Dacă în industria muzicală Edward Sanda și Cleopatra Stratan au un succes răsunător, cei doi și-au încercat norocul și în lumea modei, punând bazele unui brand personal de haine.

Christina Applegate, dezvăluiri neașteptate pe fondul luptei cu scleroza multiplă. Cum vrea să-și petreacă restul vieții

Se pare că realitatea a fost mult mai dură decât anticipaseră ei. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au pierdut toți banii.

Recent, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au vorbit deschis despre afacerea lor cu haine.

Cleopatra Stratan recunoaște că proiectul lor în modă necesita mult timp, implicare și dedicare, resurse de care cei doi nu dispun, cel puțin nu în această perioadă de plină ascensiune în topurile muzicale.

„Nu mai avem colecția de haine, a fost așa să zicem o probă, ceva pe care noi am vrut să-l facem. Se pare că a fost mai mult sau mai puțin… Cumva ne-am băgat pe o zonă, pe care nu o cunoaștem atât de bine și am zis totuși să ne ocupăm de businessul nostru care este muzica până la urmă. Asta a fost așa ca o idee”, a spus Cleopatra, conform Ciao.ro.

Mămici cu pici! Cine sunt vedetele de la noi care au născut în 2024 - FOTO

„Pur și simplu e foarte greu să te bați cu branduri care deja există pe piață de ani de zile și noi am venit cu ceva nou, cu altceva. În momentul în care oamenii sunt obișnuiți cu anumite branduri, e mai greu să le aduci ceva nou în față. Am făcut-o mai mult și pentru noi, am vrut să încercăm și înseamnă că nu ne merge cu fashionul, am zis: merge pe muzică”, a mai spus Cleopatra pentru sursa citată.

Articole din aceeasi categorie