14.11.2023
Claudia Iosif, detalii despre despartirea de Dorian Popa: „Totul s-a...”

Claudia Iosif a vorbit despre despartirea de Dorian Popa.

Claudia Iosif a decis sa vorbeasca de curand despre despartirea de Dorian Popa. Intrebata de admiratori daca exista vreo posibilitate de impacare cu artistul, ea a afirmat cu claritate ca nu. Dupa o relatie de 11 ani, Dorian Popa si Claudia Iosif au hotarat sa mearga pe drumuri separate. De cateva saptamani, ea a parasit locuinta artistului din Domnesti si s-a mutat la sase kilometri distanta, intr-o casa noua pe care a amenajat-o conform preferintelor ei.

Claudia Iosif a vorbit despre motivul pentru care s-a despartit de Dorian Popa

Despre despartirea de Claudia Iosif, artistul intentiona sa ramana discret, insa aceasta a facut declaratii publice acum o saptamana, confirmand ca relatia lor s-a incheiat.

Iuliana Beregoi a tras o sperietura grozava! Ce farsa i-a facut sora, dar si mama - VIDEO

„Ca sa evitam speculatii in presa, va anunt ca eu si @eusuntdorian nu mai suntem impreuna de o luna. Am ales sa mergem pe drumuri separate dupa o relatie de 11 ani!”, a scris vedeta pe Instagram, la sectiunea Instastory.

Recent, fosta iubita a lui Dorian Popa a raspuns mai multor curiozitati de pe Instagram, fiind deschisa cu privire la despartirea de artist. Claudia Iosif, cunoscuta si dupa numele Babs, a dezvaluit ca ea si Dorian Popa sunt despartiti de o luna si ii este mult mai usor sa treaca peste o despartire de 11 ani decat peste una care ar fi durat mai putin.

„Este mult mai usor sa treci peste o despartire de 11 ani decat dupa una de 2 sau 3 ani! Depinde de fiecare si de prioritati!”, a explicat Claudia Iosif.

Anna Kournikova, aparitie rara in public, alaturi de Enrique Iglesias si Serena Williams. Cum arata acum fosta tenismena - FOTO/VIDEO

De asemenea, Babs a fost intrebata daca mai exista cale de impacare intre ea si fostul partener, insa aceasta a afirmat clar ca nu vor mai forma un cuplu, dezvaluind si motivul care a dus la separarea lor.

„Nu (n.r. nu mai exista cale de impacare)! Totul s-a consumat si am ramas in relatii bune! Oamenii cand nu mai functioneaza 100% bine trebuie sa se desparta!”

Articole din aceeasi categorie