13.11.2023
Iuliana Beregoi a tras o sperietura grozava! Ce farsa i-a facut sora, dar si mama - VIDEO

Ana Beregoi a decis sa-i faca o farsa surorii ei, Iuliana. Si pentru ca nu avea sa se descurce de una singura, Anna a fost ajuta de mama celor doua.

Prank-ul a fost filmat, montat, si ulterior postat pe contul de Youtube al Anei. In mai putin de o zi de la publicarea pe social media, filmuletul a adunat peste 30 de mii de vizualizari, dar si aproape 3 mii de aprecieri din partea internautilor.

Atat Ana, cat si mama ei au fost cele care au agatat o geaca si niste pantaloni (astfel inca hainele sa se asemene cu silueta unui om) la intrarea in blocul in care ele locuiesc. De asemenea au fost amenajate jos si cateva lumanari.

Iuliana s-a speriat atunci cand a incercat sa intre in bloc, de aceea, a fugit spre masina ei si a plecat la o prietena.

Fostul sot ii este antrenor de fitness! Ce a povestit Tany Vander despre relatia cu Nikita Iarmolenko - VIDEO

„Ma faci mereu sa rad Ana”, „Ana si farsele.... Iuliana moare, Ana rade”, „Farsa asta este perfecta pentru Halloween”, sunt cateva dintre reactiile internautilor.

Ana Beregoi este o actrita, interpreta si bloggerita din Republica Moldova. Aceasta are o comunitate de peste 698 de mii de urmaritori pe Instagram si aproape 775 de mii de urmaritori pe TikTok. Tanara s-a filmat in serialul „Lara - Aribelle si mana destinului”. 

Iuliana Beregoi are peste 1,3 milioane de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda.

Emilian Cretu a ingropat securea razboiului? Ce mesaj de felicitare i-a transmis public bloggeritei, Tany Vander - FOTO

Articole din aceeasi categorie