14.11.2023
Anna Kournikova, aparitie rara in public, alaturi de Enrique Iglesias si Serena Williams. Cum arata acum fosta tenismena - FOTO/VIDEO

Au trecut 21 de ani de cand Enrique Iglesias si Anna Kournikova si-au inceput relatia, iar transformarea ei a fost una radicala. Dintr-un star international, cu succes atat pe terenul de tenis, cat si pe covorul rosu, rusoaica a dat faima pe viata linistita de familie.

Anna este extrem de discreta, apare rareori in public, nu mai participa la evenimente mondene, iar pe retelele de socializare posteaza extrem de rar, de obicei poze cu copiii ei.

Enrique si Kournikova nu vorbesc despre relatia lor, asa ca s-a aflat de abia tarziu ca cei doi s-au casatorit. Intre timp, si rusoaica si-a schimbat numele pe Instagram – Anna Kourkinova Iglesias.

Iuliana Beregoi a tras o sperietura grozava! Ce farsa i-a facut sora, dar si mama - VIDEO

De data aceasta, fanii lui Enrique Iglesias au avut ocazia sa o vada pe partenera acestuia intr-un clip postat de Serena Williams pe Instagram.

Horoscop 14 noiembrie 2023. Zodiile care au noroc in afaceri. Nativii care s-ar putea umple de bani

Serena a fost la un concert la care au cantat Enrique, Pitbull si Ricky Martin si a postat pe Instagram mai multe capturi de la eveniment. Pret de cateva secunde, poate fi vazuta si Anna.

Articole din aceeasi categorie