04.07.2022
Ciudateniile i-au apropiat! Prima dragoste si Gelu Argint - un cuplu talentat si plin de artistism. Vezi cum s-au cunoscut tinerii artisti: „Din start mi-am dat seama ca trebuie sa-l tin minte” - VIDEO

Prima Dragoste si Gelu Argint au fost invitati in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, unde au interpretat o piesa melodioasa. Ambii au optat pentru o interpretare live a melodiei. Tinerii au vorbit despre prima lor intalnire si cum au ajuns sa colaboreze. Dupa spusele lor, ei canta impreuna de fiecare data cand au ocazia si sunt foarte motivati de a crea ceva unic si frumos. Mai multe afla in interviul de mai jos. 

Gelu Argint este un actor, muzician, canta la chitara, iar numele sau de fapt este Gheorghe. „De mic mama imi spunea Gelu si eu pana in clasa 1 nici nu stiam ca ma cheama Gheorghe. Cand m-au strigat in clasa dupa catalog a fost un moment de confuzie pentru mine”, a mentionat Gelu. 

Alexandra si Gelu s-au intalnit pur intamplator, iar de atunci cei doi au devenit de nedespartit. „Nu stiu cum asa s-a primit. Prin ciudatenia noastra si ne-am gasit cred ca. A fost pur intamplator. Eu stiam ca el este chitarist si, de fapt, este si actor. L-am vazut la un spectacol la un teatru si m-am gandit ca trebuie sa il tin minte, pentru ca o sa am nevoie de el in viitor. Si asa si s-a intamplat. Am mers la o emisiune si chitaristul cu care eu cantam de obicei m-a lasat si mi-am adus aminte ca este domnul Argint, un adevarat aur. Si de atunci noi am inceput sa colaboram, ne-am apropiat si cantam impreuna de fiecare data cand avem ocazia”, a spus Alexandra.

Sanda Onica a lansat piesa care va rasuna la toate nuntile! Vezi cum suna „Cu nunta-n cap”, dar si marturisirile tinerei despre nunta sa si a lui Kapushon: „Evenimentele mici sunt mai de suflet” - VIDEO

Artistii vor canta impreuna si la concertul care va avea loc pe 8 iulie. „De foarte mult timp imi doream sa am un concert la Artcor si pana nu mi-am luat inima in dinti si nu am spus ca vreau si nu am organizat totul, nu s-a apucat nimeni. Si iata acum, cu greu, cu chin, care uneori este si o placere pentru artisti, va avea loc acest concert. Nu am sa cant doar eu pe aceasta scena, eu am sa cant la final”. 

Inainte de fiecare concert, Prima Dragoste are un mic obicei. „E un mic challange pentru mine. Eu pentru fiecare concert sau eveniment, eu scriu cate o piesa, doua pentru acest eveniment. E ca un mic exercitiu de fapt. Vom canta la concert toate piesele lansate si cateva piese noi”. 

Pretul pentru concertul lor este unul simbolic, doar 75 de lei. „Am pus asa pret pentru a fi accesibil pentru absolut toti. Pentru oamenii tineri, pentru oameni mai tineri decat tinerii. Vrem sa vina cat mai multa lume, sa ne simtim si noi mai bine”. 

Sa mergi intr-o vacanta cu copii mici nu e atat de usor! Vezi ce sfaturi ne ofera Tatiana Maxian in cazul in care intentionam sa mergem la odihna impreuna cu cei mici - VIDEO

Gelu invata acum facultatea de actorie si vrea sa mearga si mai departe pe aceasta cale in viata sa. „Initial, cand am mers eu la Academie pentru a face studii, visul meu era sa fiu actor de film, insa in procesul descoperirii acestei meserii eu mi-am dat seama ca profesia de actor de teatru este mult mai bogata si mult mai interesanta. Pot spune asta deja avand si putin experienta. Inca nu sunt angajat oficial la un teatru, insa am mai multe proiecte interesante. Imi place lumea teatrului”, spune tanarul.

Muzicianul face parte si dintr-o trupa, care se numeste „Delta pe obraz”. „Cantam muzica alternative rock. Aceasta trupa activeaza deja de cinci ani. Este creata si infiintata de niste actori, de baieti de la Academie. Suntem cu totii multilaterali”. 

Prima Dragoste a venit la emisiune dupa o lansare mare. Este vorba despre colaborarea sa cu Satoshi, care a prins destul de bine la public. „Sincer, eu am inceput sa scriu aceasta piesa cu vreo patru saptamani inainte de a-i propune lui Vlad sa facem o colaborare. Ma gandeam ca trebuie sa fac o colaborare cu cineva, caci de prea mult timp stau singura. Spre mirarea mea, a iesit totul superb si chiar foarte rapid. Cand am auzit-o in varianta finala, eu am plans, ca asa am simtit. Ea este destul de comuna pentru multe persoane, fie ca e vorba de prima, a doua sau a treia dragoste. Nu ai cum sa nu o intelegi si nu ai cum sa nu o simti”, a explicat Prima Dragoste. 

Au „cucerit” muntii! Manuella Carnat a publicat mai multe imagini video din cadrul vacantei sale. Vezi unde a mers tanara impreuna cu familia sa - FOTO/VIDEO

Se spune ca ei sunt un nou suflu in muzica si arta. „Noi avem multa sustinere din partea artistilor care au reusit deja sa se realizeze si din acest motiv, noi suntem mai motivati”. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie