14.06.2023
Vacanta de vis! Vezi in ce tara a plecat bloggerita Katy Black alaturi de sot, socri si cei trei copii - VIDEO

Calatoresc de fiecare data cand au ocazia, sotii Cebotari de acceasta data au decis sa plece impreuna cu parintii lui Cristian si copii intr-o vacanta in Turcia.

Katy Black a publicat deja cateva filmulete din Turcia. Sotii Cebotari au ales sa plece in Antalya, alaturi de socri si cei trei fii ai lor, bloggerita este foarte activa si posteaza mai multe detalii.

Intr-una din postarile sale, bloggerita a povestit cum au ajuns in Antalya, dar si de ce au ales Turcia din nou. „Cu noi au zburat parintii lui Cristian , necatand la faptul ca socrul meu este turc, el niciodata nu a fost in Antalya sa se odihneasca. Asa ca noi i-am organizat aceasta odihna pentru prima data in viata lui. Dupa ce am ajuns in hotel, noi ne-am cazat si am adormit”.

Cei cinci s-au echipat si au pronit spre mare, baietii erau tare incantati de tot ce vedeau.

Tany Vander si-a etalat burtica de graviduta! Vezi cum arata bloggerita la cea de-a doua sarcina. „Buna, 15 saptamani!” - FOTO

Miss Moldova 2017 - mai sincera ca niciodata! Vezi ce a publicat Ana Badaneu pe Instagram: „Mi-e greu sa fiu asa de mare” - FOTO

„Asa tip de plaja este foarte folositoare pentru copii! Eugen este asa de curajos, el deja s-a scufundat, dar eu ma tem sa intru”, acesta a fost mesajul pe care l-a scris Katy in descrierea filmuletelor postate.

Vara se numara...burticile! Vezi care sunt cele mai cunoscute gravidute ale momentului - FOTO

Katy Black s-a nascut la data de 3 martie, 1999. Este una dintre cele mai populare bloggerite din Moldova. A devenit cunoscuta inca din 2015, atunci cand publica adesea filmulete amuzante impreuna cu fratele sau Ilie, pe canalul ei de Youtube. La moment tanara se bucura de peste 330 de mii de abonati pe Youtube si 430 de mii de urmaritori pe Instagram. Ea este casatorita din august 2018 cu antrenorul Cristian Cebotari. Cei doi au impreuna trei fii.

Articole din aceeasi categorie