06.02.2022
Jason Statham si Rosie Huntington au devenit parinti pentru a doua oara. Modelul a nascut o fetita

Rosie Huntington-Whiteley si Jason Statham au devenit parinti pentru a doua oara. „Ingerul” Victoria’s Secret a nascut o fetita.

Rosie Huntington, 34 de ani, a nascut in urma cu patru zile, in Londra, potrivit unui membru al familiei pentru dailymail.co.uk.

Modelul si-a anuntat sarcina in luna august a anului trecut cand a postat o fotografie pe Instagram in care burtica deja incepuse sa se vada.

Horoscop 6 februarie 2022. Investitii importante si schimbari in plan profesional pentru majoritatea zodiilor

Luna trecuta, Rosie a lasat de inteles pe retelele sociale ca se apropie momentul cel mare, cand a publicat o poza intr-o rochie mulata de culoarea pielii.

Rosie Huntington si Jason Statham sunt impreuna din 2010 si s-au logodit in 2016. Cei doi mai au un copil - pe Jack, in varsta de patru ani. Cei doi inca nu s-au casatorit.

Eva Timus, la cinci ani dupa ce a impresionat la „Romanii au talent” - a semnat cu casa de discuri „Global Records”

Modelul spunea in 2018 ca nunta nu este o prioritate pentru ei si ca sunt fericiti.

„De abia asteptam momentul. Insa nu este o prioritate pentru noi, suntem fericiti. Cred ca va fi mai amuzant sa o facem cand copilul va fi mai mare si se va putea implica. Ne-am concentrat pe munca foarte mult, apoi a aparut Jack. Cu siguranta vorbim despre asta si de abia asteptam”, spunea Rosie in 2018.

Denis Roabes, solistul de la The Motans - dezvaluiri despre suferinta din copilarie: „Mi-au lipsit unele lectii”

Articole din aceeasi categorie