24.01.2022
Cine este actrita preferata a lui Leonardo DiCaprio. Sarutul cu ea nu poate fi egalat de nimeni - FOTO

Leonardo DiCaprio a lucrat alaturi de unele dintre cele mai talentate actrite din industrie, insa una singura l-a cucerit definitiv, iar astazi este preferata sa din toata industria cinematografica. 

Margot Robbie, Claire Danes, Carrie Mulligan si Amy Adams sunt doar cateva dintre actritele cu care Leo a jucat in filme. Dar nicio vedeta nu o poate egala pe Kate Winslet. 

Spotify a numit cine este cel mai popular artist din lume. Vezi cine este interpretul care a reusit sa adune 85,6 milioane de ascultatori intr-un timp atat de scurt - FOTO

DiCaprio si Winslet au devenit unul dintre cele mai emblemtice cupluri de la Hollywood, dupa ce au aparut in „Titanic”, in 1997.

Pe covorul rosu, la Globurile de Aur, in 2016, actorul din „Catch Me If You Can” a fost intrebat daca va mai lucra cu Winslet vreodata. Cei doi au jucat si in Revolutionary Road, in 2008. Castigatorul premiului Oscar nu a ezitat sa raspunda. „Da, clar. Este actrita mea preferata. In seara asta, chiar o sa iesim impreuna. Vom merge la petrecerea Globurilor impreuna”.

Actrita Emma Roberts - despartire cu scandal de tatal copilului ei, actorul Garrett Hedlund, care a fost arestat: „E trist ceea ce se intampla”

Intr-un alt interviu, Leonardo a declarat: „Este fantastic sa poti lucra cu unul dintre cei mai buni prieteni ai tai, chiar este. Intotdeauna voi lucra cu ea, daca vom mai avea ocazia”.

Invitat la Oprah, DiCaprio a mai facut o marturisire inedita, spunand despre Kate ca este actrita cu care i-a placut cel mai mult sa se sarute intr-un film.

La randul ei, Kate Winslet l-a descris pe Leonardo DiCaprio ca fiind „cel mai bun prieten al sau”.

S-au vazut prima oara la Cannes, dar au devenit apropiati in 1996, cand s-au cunoscut pe platourile de filmare de la blockbusterul lui James Cameron. Winslet a recunoscut la Oprah ca inainte de a deveni cei mai buni prieteni, a avut mari emotii sa lucreze cu el. 

Fii in trend si in acest an! Stilista Elena Ciorba iti spune cum se poarta hainele oversize, pentru a nu dezavantaja silueta: „Un plus foarte mare a pieselor supradimensionate este ca se potrivesc tuturor tipurilor de silueta” - FOTO

„Cred ca simteam exact ce simteau toate aceste femei din public cand il vedeau pe Leonardo DiCaprio. Initial mi-am spus: Cum o sa pot lucra cu acest om frumos care este pe deasupra si un actor atat de bun?”. „Apoi l-am cunoscut cu adevarat si este atat de sincer, un om normal, cu picioarele pe pamant si atat de bun in tot ceea ce face”. , a povestit vedeta.

Mai mult, se pare ca DiCaprio a fost cel care a condus-o pe Kate la altar cand s-a casatorit.

Articole din aceeasi categorie