24.01.2022
Actrita Emma Roberts - despartire cu scandal de tatal copilului ei, actorul Garrett Hedlund, care a fost arestat: „E trist ceea ce se intampla”

Weekendul trecut, Garrett Hedlund a fost arestat pentru tulburarea linistii publice, afandu-se in stare avansata de ebrietate.

Despartirea Emmei Roberts de Garrett Hedlund nu este una usoara. Mai ales ca a survenit la atat de putin timp dupa ce au devenit parinti. Cei doi au impreuna un fiu in varsta de un an, Rhodes. Dar vinerea trecuta, revista People a anuntat ca s-au despartit dupa cateva luni in care relatia lor nu a mai functionat deloc.

 „E trist ce se intampla, se chinuie sa se ocupe de copil asa cum pot mai bine, dar lucrurile au devenit dificile intre ei”, a declarat un apropiat. La doar o zi de la aparitia vestii ca nu mai formeaza un cuplu, Garrett Hedlund a aparut vizibil afectat de aceasta despartire - aflat intr-o stare avansata de ebrietate, starul de 37 de ani din "Friday Night Lights" a fost arestat in Tennessee, stabilindu-i-se o cautiune de 2.100 de dolari.

Fii in trend si in acest an! Stilista Elena Ciorba iti spune cum se poarta hainele oversize, pentru a nu dezavantaja silueta: „Un plus foarte mare a pieselor supradimensionate este ca se potrivesc tuturor tipurilor de silueta” - FOTO

Purtatorul de cuvant al actorului nu a facut nicio declaratie despre incident. Nu este singura lui problema cu legea provocata de alcool - Hedlund a fost dat in judecata si pentru neglijenta, dupa un accident provocat in ianuarie 2020, atunci cand a condus beat in Los Angeles, izbind un Nissan Sentra in care se aflau o mama cu fiica sa. Din cauza alcoolului, Hedlund adormise la volan. Se pare ca problemele lui cu alcoolul si-au spus cuvantul asupra relatiei cu Emma. 

Cei doi s-au cunoscut in martie 2019, iar in august 2020 deja aflam ca asteapta un copil impreuna, fiul Rhodes venind pe lume in acelasi an in decembrie. Dar perioada de fericire nu a durat mult: in toamna anului trecut, proaspetii parinti au inceput deja sa aiba probleme. 

Petru Chicu - „perchezitionat” de Diana Rotaru: „Dragii nostri hateri, criticati-ne, dati-ne mesaje cat mai negative pentru ca noi de la asta primim placere.” - VIDEO

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie