24.01.2022
Spotify a numit cine este cel mai popular artist din lume. Vezi cine este interpretul care a reusit sa adune 85,6 milioane de ascultatori intr-un timp atat de scurt - FOTO

Serviciul de streaming Spotify a numit cine este cel mai popular artist. Si daca Justin Bieber a ocupat primul loc in anul 2021, acum The Weeknd l-a depasit. 

Dupa ce The Weeknd si-a lansat noul album „Dawn FM”, numarul ascultatorilor sai s-a dublat si s-a ridicat la 85,6 milioane de oameni. Justin avea 84 de milioane de ascultatori.

Actrita Emma Roberts - despartire cu scandal de tatal copilului ei, actorul Garrett Hedlund, care a fost arestat: „E trist ceea ce se intampla”

Fanii sai asteptau noul album al artistului de mai bine de un an. Pe coperta discului, Abel (numele sau real) a aparut sub forma unui batran cu parul gri si riduri. Actorul Jim Carrey a fost invitat sa participe la inregistrarea noului albu: „Ascultati 103.5 Dawn FM. Ai stat in intuneric de prea mult timp. Este timpul sa pasesti in lumina si sa-ti intampini destinul cu bratele deschise”, spune el pe piesa Dawn FM.

MakSim a castigat procesul de judecata cu tatal fiicei sale

Potrivit unor surse, Angelina Jolie a devenit muza noului sau album. Exista multe referiri la relatia lor in Dawn FM. „Au mult mai multe in comun decat ati putea crede”, spune sursa. Si in ciuda faptului ca vedetele sunt inca departe de a fi numiti un cuplu, au o „relatie calda”. Anterior, o sursa de la HollywoodLife a spus ca, de fapt, Abel este indragostit de Angelina Jolie.

Articole din aceeasi categorie