19.07.2022
Chiar daca sunt extrem de frumoase au fost inselate de sotii lor! Afla cine sunt aceste vedete - FOTO

Recent au aparut zvonuri despre o posibila despartire dintre Emily Ratajkowski si sotul ei Sebastian Beer-McClard. Motivul fiind faptul ca Emily a fost inselata constant de catre Sebastian.

„S-au despartit recent. A fost decizia lui Emily. Ea este bine. Este puternica si concentrata asupra fiului ei. Ii place sa fie mama”, a spus o sursa apropiata cuplului.

Chiar daca modelul arata impecabil de cele mai multe ori aspectul nu este atat de important pentru unii barbati.

Printre vedetele celebre ce se remarca datorita frumusetii exterioare insa au fost inselate se numara Gisele Bundchen, Jessica Biel, Beyonce, Eva Longoria, Jennifer Garner. Vezi mai jos povestea catorva celebritati.

Elizabeth Hurley

Relatia ei cu actorul Hugh Grant in anii 1990 a fost discutata de intreaga lume. Si totusi frumoasa poveste de dragoste a luat sfarsit din cauza faptului ca Elizabeth a fost inselata.

Jennifer Garner

Actrita de la Hollywood i-a nascut trei copii lui Ben Affleck, insa fericirea lor nu a durat mult timp deoarece in timpul relatiei lor Ben a avut o aventura cu o bona.

De pe TikTok, direct pe Netflix. Cinci staruri din online care au primit roluri in productii de succes - FOTO

Beyonce

Acum cativa ani, Jay-Z a inselat-o pe artista. Beyonce a decis sa-si impartaseasca durerea prin muzica, astfel aceasta a lansat albumul Lemonade, unde a vorbit despre sentimentele pe care le simte. Cu toate acestea cuplu nu a divortat.

Eva Longoria

Vedeta a fost o perioada lunga de timp intr-o relatie de dragoste cu Tony Parker, insa jucatorul de baschet o insela constant. In cele din urma, Longoria a luat decizia de a pune punct relatie cu Tony. Acum Eva este cu adevarat fericita fiind casatorita cu alt barbat.

A nascut acasa, fara ajutorul medicilor, in fata fiului sau in varsta de trei ani! Regina Todorenko - primele declaratii despre nastere: „I-am spus lui Mihail ca totul e o joaca...”

Sandra Bullock

Actrita a fost casatorita cu omul de afaceri Jesse James timp de cinci ani, dar a decis sa divorteze imediat ce mai multe femei l-au acuzat de abuz sexual. 

Articole din aceeasi categorie