19.07.2022
A nascut acasa, fara ajutorul medicilor, in fata fiului sau in varsta de trei ani! Regina Todorenko - primele declaratii despre nastere: „I-am spus lui Mihail ca totul e o joaca...”

Recent a devenit cunoscuta vestea ca Regina Todorenko si Vlad Topalov au devenit parinti pentru a doua oara. Prezentatoarea ucraineana a nascut un baiat - acum cuplul au doi baieti. Pe canalul sau de Telegram, Regina a povestit in detaliu cum a decurs nasterea: vedeta a decis sa renunte la serviciile maternitatii in favoarea nasterii la domiciliu in apa. Dupa spusele Reginei, pana in momentul X ea manca pizza, mergea pe banda de alergare si chiar dansa in timp ce asculta afirmatii hipnotice in casti. 

Astazi, ea a dezvaluit un alt secret al nasterii fara maternitate si medici. S-a dovedit ca copilul lor a fost intampinat de intreaga familie, inclusiv si de fiul lor in varsta de trei ani, Mihail. Regina i-a spus fiului sau ca asta este o joaca in care ei vor trebui sa joace impreuna.

De pe TikTok, direct pe Netflix. Cinci staruri din online care au primit roluri in productii de succes - FOTO

„Eu visam ca noi toti impreuna sa-l intalnim pe micutul nostru. Il pregateam pe Mihail pentru acest eveniment. Nu stiam sigur cum va decurge totul, insa in gand eu vizualizam totul asa cum imi doream sa fie: nasterea in apa, alaturi de mine sa fie sotul si fiul meu, si toti impreuna il vom intampina pe noul nostru membru al familiei. 

Bella Hadid se alatura clubului fetelor fara sprancene! Modelul si-a surprins fanii cu un nou look - FOTO

Cand am simtit ca incep contractiile, l-am avertizat pe Mihail ca eu am sa imit diferite sunete ale animalelor: uneori voi striga ca un tigru, uneori voi face ca vaca si, de asemenea, ma voi umfla si dezumfla ca un balon. In timpul contractiilor respiram adanc, folosind practica pe care am invatat-o la cursul de hipnonastere. In acele momente, Mihail a inceput sa rada”. 

Regina Todorenko s-a casatorit cu cantaretul Vlad Topalov in 2018. Atunci s-a nascut primul lor copil - Mihail, pe care parintii il numesc cel mai des Michael. Recent, Regina a nascut inca un fiu, numele caruia inca nu este cunoscut.

Articole din aceeasi categorie