19.07.2022
De pe TikTok, direct pe Netflix. Cinci staruri din online care au primit roluri in productii de succes - FOTO

Starurile de pe TikTok si-au facut un obicei din a jongla si cu online-ul, si cu actoria, in acelasi timp. Acolo unde este talent, e si pacat sa nu profite de el in toate felurile, asa ca cei care au facut pasul catre cinematografie in ultima perioada nu au fost deloc putini.

Addison Rae sau Charli D’Amelio si-au trecut in palmares chiar roluri principale, pentru care au fost apreciate de intreaga lor comunitate de pe TikTok. Dar nu sunt singurele vedete care au lasat online-ul pe pauza pentru o perioada si s-au concentrat asupra filmelor si serialelor. 

Anul pandemiei, in care concertele si festivalurile au lipsit cu desavarsire, le-a dat timp starurilor sa isi indrepte atentia si asupra unor proiecte care nu au legatura cu online-ul, ci cu lumea filmului. Unii dintre ei au petrecut luni bune pe platourile de filmare pentru ca rezultatul sa fie pe masura asteptarilor.

Noah Beck - „The QB Bad Boy and Me”

Charli D’Amelio - „Home School”

Copilul ei este intotdeauna pe bancheta din spate a masinii, iar femeia o poarta cu ea oriunde nu ar merge! Povestea Marianei Dascal care isi creste fetita de una singura, dupa ce tatal copilului a parasit-o afland ca este insarcinata: „El nu a vazut-o si nici nu stie cum arata” - VIDEO

Bryce Hall - „Skill House”

Griffin Johnson - „Diamond In The Rough”

Addison Rae - „Fashionista”

Articole din aceeasi categorie