08.11.2022
Chiar daca sunt de 11 ani casatoriti, Marcel si Cornelia Stefanet stiu sa se suprinda unul pe altul cu cadouri deosebite. Vezi ce povestesc interpretii despre escapada lor la Barcelona - VIDEO

Cornelia si Marcel Stefanet au fost invitati la emisiunea O Seara Perfecta, unde au venit alaturi de fiica lor, Sanda. In cadrul emisiunii, sotii au discutat despre noua lor melodie, dar si despre calatoria lor la Barcelona care, de fapt, a fost o surpriza pentru insasi interpreta. 

Recent, sotii Stefanet au lansat o noua melodie, care este foarte energica si iti ridica dispozitia imediat. „Cand am scris versurile, am stat vreo saptamana cu aceasta melodie in cap. Este o melodie care pentru trei minute si jumatate te deconecteaza de la toate grjile, nevoile si toata starea negativista in care ne aflam in ultima perioada”. 

De ziua de nastere a interpretei, ea si sotul sau au mers la Barcelona. Fiica lor, Sanda, a ramas la Chisinau. „Eu am fost ocupata cu scoala si nu am vrut sa ma ia de la scoala. Dar am fost alaturi de ea prin telefon. I-am facut o felicitare, am pus niste stickere cu unicorni si am scris „La multi ani”. Dupa scoala am sunat-o pe mama si am felicitat-o”. 

Toti banii pe care ii face ii investeste in muzica! Afla povestea interpretului Dinu Cornescu, care este atat regizor de emisie la radio, cat si artist - VIDEO

„A fost o escapada neasteptata. Ne-am dorit mult sa vizitam acest oras. El a decis sa ma surprinda frumos si cumva pentru trei, patru zile sa evadam de toata rutina, munca si evenimentele, repetitiile pe care le-am avut in ultima perioada. Am vizitat Barcelona, un oras extraordinar, cu o arhitectura deosebita. Era cald, bine, soare, mare, oameni zambitori, mancarea foarte buna. A fost foarte bine, o stare de liniste”, a spus Cornelia Stefanet. 

Marcel si Cornelia sunt deja de 11 ani casatoriti si potrivit instrumenistului, pentru el e greu sa o surprinda cu ceva, caci ea il cunoaste foarte bine deja. „Ea stie ce poate sa se astepte de la mine. Eu de fiecare data ma stradui sa fiu original, insa nu e usor oricum. Mereu ma gandesc ce sa-i mai dau, pentru ca are de toate. Dar lumea este foarte mare si noi chiar ne dorim sa calatorim. Deja avem si o traditie de zilele noastre de nastere sa plecam undeva”. 

In curand, sotii vor avea un concert grandios, la Sala Palatului la Bucuresti. „E ca si o promovare a proiectului „Ethno Republic” la care muncesc deja de multi ani. Si am vrut sa colaboram si cu interpreti din Romania. Vom organiza un concert pe 1 decembrie. Ne bucuram ca toti interpretii au acceptat sa fie alaturi de noi”.

„Sunt alte emotii pentru ca nu esti acasa. Acasa suntem deja cunoscuti, acolo abia incercam sa ajungem pe piata. Sunt sigura ca va fi totul bine, pentru ca am unit toate fortele si toti interpretii. Va iesi un produs foarte calitativ”, a spus Cornelia. 

Cristina Miron - moment de sinceritate! Afla de la cine si pentru ce ar vrea sa-si ceara iertare bloggerita: „I-am facut durere mare, eu stiu” - VIDEO

In continuare, Anisoara Loghin a provocat-o pe interpreta sa interpreteze refrenul piesei sale noi in diferite genuri de muzica si se pare ca aceasta s-a descurcat de minune. 

Articole din aceeasi categorie