07.11.2022
Cristina Miron - moment de sinceritate! Afla de la cine si pentru ce ar vrea sa-si ceara iertare bloggerita: „I-am facut durere mare, eu stiu” - VIDEO

Recent, cunoscuta bloggerita de la noi, Cristina Miron a fost invitata in cadrul podcastului „Sincer cu tine” moderat de Zina Bivol.

In cadrul interviului, bloggerita a vorbit despre perioada cand a inceput sa fie independenta financiar, despre studiile in Romania, dar si despre timpul cand a lucrat peste hotare.

De asemenea, intrebata de catre Zina Bivol cui ar vrea sa-i ceara iertare daca ar avea posibilitatea, Cristina a spus: „Mamei pentru adolescenta mea rebela. Asta imi vine acum in minte. Poate mai sunt oameni pe care i-am obijduit, mai am cu siguranta, dar nu a fost atat de semnificativ pentru mine. Mamei i-am facut durere mare, eu stiu.”

Totodata, la intrebarea: „Dar tu mai esti suparata pe cineva?”, Cristina Miron a raspuns: „Da, dar nu o sa spun cine-i, cum si de ce. Se poate pentru mine sa pastrez ceva? Eu si asa am spus aproape tot.”

Felicia Sirbu a fost omagiata! Vezi alaturi de cine si-a sarbatorit jurnalista ziua de nastere, dar si ce filmulet deosebit a publicat in mediul online - VIDEO

Priveste interviul integral mai jos:

Cristina Miron este o bloggerita si jurnalista din Republica Moldova. Aceasta este foarte activa in mediul online si in special pe Instagram, acolo unde are o comunitate de peste 40 de mii de urmaritori.

Visul ei a devenit realitate! Ella Chistol - calatorie, alaturi de sotul sau in unul dintre cele mai romantice locuri de pe planeta. Vezi ce destinatie au ales cei doi: „Nu-mi vine sa cred” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie