03.10.2022
Chiar daca il vedem mai rar la TV, Ion Suruceanu continua sa cante si sa participe la diverse evenimente. Afla care sunt planurile de viitor al interpretului: „Voi organiza un concert la Palatul National, care se va numi „Adio, scena”” - VIDEO

Il vedem din ce in ce mai rar la TV, in schimb nu renunta la concerte si evenimente, acolo unde canta de fiecare data cu drag. In aceasta luna Ion Suruceanu a facut 73 de ani, iar anul acesta artistul si sotia sa au aniversat 51 ani de casnicie. Cum se mentine artistul intr-o forma buna, care este secretul unei casnicii fericite, dar si planurile artistului de viitor, afla din reportajul ce urmeaza, marca O Seara Perfecta.

„Dupa 70 de ani fac ce e mai usor. Ma odihnesc, sunt la pensie, dar cant. Cant la petreceri, la concerte. Anul acesta cred ca a fost cel mai productiv an. Am cantat de 12 zile, 18 concerte in cadrul Festivalului „Martisor”. Pe acasa pe la noi apar mai rar, caci prefer sa le dau locul celor tineri”, Ion Suruceanu, interpret. 

Artistul are deja planuri frumoase pentru anul viitor.

„La anul, pe 1 mai, fac 55 de ani pe scena. Sper sa reusesc sa fac un concert jubiliar. Nu il voi face la Palatul National. Il voi face la Teatrul Verde, cu intrarea libera. Am mai practicat acest lucru si cred ca o sa o mai fac. Si daca ma ajuta Dumnezeu, peste doi ani, cand voi face 75 de ani, voi organiza un concert la Palatul National, care se va numi „Adio, scena”. Vremea trece, noi ne schimbam”, Ion Suruceanu, interpret. 

Chiar daca a castigat titlul de „Top Model Romania 2022”, moldoveanca Milena Munteanu a recunoscut ca nu se vede in viitor in acest domeniu. Afla care este visul adevarat al tinerei: „Stiu ca e greu, insa vreau sa incerc” - VIDEO

Chiar daca are 73 de ani, interpretul arata foarte bine. „Fac putin sport. Eu mananc tot, cu toate ca am diabet zaharat. Eu timp de vreo 25 de ani spuneam tuturor ca sunt cel mai dulce interpret din tara. Eu sincer sa va spun, stau foarte bine cu alimentatia, pentru ca imi traiesc viata din plin. Stau cu prietenii la un pahar de vin. Prefer vinul alb mai mult”, Ion Suruceanu, interpret. 

Iar cand vine vorba de mancarea preferata, Ion Suruceanu adora... „Tot ce imi pregateste sotia. Absolut tot. Nu a fost o data ca ea sa pregateasca ceva si eu sa zic ca nu imi place. Ea gateste gustos, ori poate ca eu m-am deprins deja. In general, mananc tot. Nu sunt alintat”, Ion Suruceanu, interpret. 

Iti topeste inima! Patrick Hanganu a publicat un video induiosator cu fiul lui - VIDEO

In acest an artistul si sotia sa, au marcar 51 ani de casnicie.

„Socotiti ca din 51, vreo 25 au fost pe drumuri. Practic am trait cu sotia 25 de ani, pentru ca eram mereu prin turnee. Mereu ne-am inteles, ne intelegem. Am avut socri buni. Ei nu s-au implicat in familia noastra, ca de obicei cum se intampla in alte familii. Eu chiar din prima seara cand a fost impacaciunea noastra, i-am spus soacrei mama si socrului tata. Am avut parte de oameni buni si ne bucuram de viata in continuare”, Ion Suruceanu, interpret. 

Articole din aceeasi categorie