07.06.2022
Chiar daca este tintuita in scaunul cu rotile, ea lupta pentru visele sale. Afla povestea Veronicai Lungu, una dintre cele mai urmarite persoane pe TikTok din Moldova: „Am observat ca oamenii care nu te cunosc si nu-i cunosti mai bine te inteleg” - VIDEO

Un accident cumplit i-a schimbat viata. Este vorba despre Veronica Lungu care de mai bine de 4 ani este tintuita in scaunul cu rotile. Ea a ales sa-si traiasca viata in continuare si sa fie fericita in fiecare zi alaturi de sot si cei 3 copii ai sai. Mai mult, de cand este in scaunul cu rotile, Verinica a descoperit TikTok-ul. Acolo unde a reusit sa adune o comunitate de peste 130 de mii de urmaritori. Intreaga ei poveste o poti afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Ea este Veronica Lungu, o adevarata vedeta pe Tik Tok, acolo unde indeamna oamenii sa-si iubeasca viata si sa gaseasca puteri sa se ridice, oricat de grea sau nedreapta ar fi aceasta. „Am inceput cu TikTok-ul. Fiul cel mare a spus: „Mama, pentru ca stai, hai sa facem un TikTok. Aici este asa interesant si foarte multa lume ai sa inspiri.” Eu atunci i-am spus ca acolo sunt doar copii, dar totusi am postat un video.”, a mentionat Veronica.

Acesta este ultimul video postat de Veronica pe Tik Tok. Intr-un timp record, filmuletul a adunat aproape doua milioane de vizualizari.


„Filmuletul in care eu fac reabilitarea mea este educational si motivant. Nu este ceva care sa vand sau sa cumpar. Am gasit si un refugiu in TikTok pentru ca la acel moment am avut multe dezamagiri din partea prietenilor si nu voiam cu nimeni sa comunic. Am observat ca oamenii care nu te cunosc si nu-i cunosti mai bine te inteleg.”, a povestit femeia.

Au sarbatorit cu fast pana in zori! Afla de la Emilian Cretu ce cadouri a primit Nina de ziua sa, dar si cat de costisitoare este o astfel de destinatie: „Eu i-am daruit un lantisor, dar Renato...” - VIDEO

Veronica a ajuns in scaunul cu rotile acum 4 ani in urma unui accident rutier. Dupa acel accident viata Veronicai nu a mai fost la fel. „Ne intorceam acasa din Spania si aproape de casa, la Iasi, s-a produs accidentul. Eram toti, sotul, copiii. Am suferit doar eu, din fericire. De atunci sunt aproape 4 ani de cand sunt in scaun cu rotile. Fractura la coloana, 4 vertebre s-au rupt, dar asta deja s-a tratat. A ramas doar nervul fracturat si din cauza asta nu pot merge.”

Este sotie si mamica a doi baietei. Chiar daca este in scaun cu rotile, incearca sa faca fata tuturor activitatior casnice. „In casa ma descurc, la inceput a fost foarte greu pentru ca nu putea misca nici partea de sus a corpului. Eram o leguma, dar nu mi-am pierdut speranta si am muncit mult ca sa ajung macar asa. Cu mainile fac tot, in casa fac mancare, cald, nu stau.”, a spus Verinica Lungu.

Adio, Spania! Shakira se muta la 7.500 km de Pique. Ce tara a ales si cum arata vila de 16 milioane €

Cel mai greu dupa accident a fost sa accepte sa urce in scaunul cu rotile. Atunci, alaturi i-a fost sotul. „Nu am vrut atunci nici macar sa cobor din pat pe scaun.”

Kinetoterapia a devenit o activitate esentiala pentru Veronica. Asta o face sa-si mentina in tonus muschii. Totusi, tanara ar avea sansa sa mearga, daca reuseste sa faca o operatie. „Este o interventie chirurgicala pentru care colectez acum bani. Am vrut s-o fac in Moscova, dar din cauza la tot ce se intampla nu mai pot sa ma duc si urmeaza sa plec in Elvetia. Este nevoie de 60 de mii de euro.”, a mentionat femeia.

Cel mai mult isi doresc sa o vada pe picioare copiii Veronicai.

Se visa de mica defiland pe podium in calitate de model, visul insa va deveni realitate abia acum, cand Veronica este in scaunul rulant. „Acum urmeaza sa merg la Bucuresti la un concurs atipic beauty.”

O parte din Olanda se afla chiar in apropierea Chisinaului! Afla unde poti gasi hortensiile - florile divine cu miros memorabil - FOTO/VIDEO

In cele mai grele momente din viata, trebuie sa gasim forta necesara in interiorul nostru. Chiar daca a avut momente grele, lucrurile au luat o intorsatura frumoasa pentru ca asa a vrut ea.

Articole din aceeasi categorie