07.06.2022
Au sarbatorit cu fast pana in zori! Afla de la Emilian Cretu ce cadouri a primit Nina de ziua sa, dar si cat de costisitoare este o astfel de destinatie: „Eu i-am daruit un lantisor, dar Renato...” - VIDEO

De o vacanta intr-un loc absolut superb se bucura actorul Emilian Cretu, care a fost in legatura directa in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

Este intr-un loc care l-a facut sa inteleaga ca Spania este exact asa cum si-a imaginat atunci cand privea la telenovele: „Atunci cand eram mici si ni se parea ceva ireal toate filmele alea, pai acum iata ca sunt aici in Spania, unde este foarte frumos, foarte cald, iar apa este extrem de rece si eu n-am indraznit sa ma scald, decat doar nepoata mea, dar cel putin e foarte mult soare, iar asta e foarte  bine.”, spune actorul.

Chiar si acolo, Emilian incearca sa imbine placutul cu utilul, acesta a lucrat si acolo ca moderator si ieri a si fost ziua Ninei, sora lui Emilian, alaturi de care a sarbatorit cu  mare fast.

„Trebuia sa fiu si la eveniment, dar imi doream sa fiu si la ziua Ninei si am zis: „Hai sa ne luam toate neamurile si pornim in tarile calde”, mai afirma Emilian. 

Astazi acestia urmeaza sa mearga deja si in Italia, pentru ca si acolo Emilian are un eveniment, iar din Italia va merge in Germania la un alt eveniment.

Valeria Lungu a imbracat rochia de mireasa! Cum a fost surprinsa vedeta intr-un peisaj superb din Italia: „Este un vis...” - VIDEO

Acesta a oferit si mai multe detalii despre felul in care au sarbatorit: „Aseara a fost o nebunie totala. Am fost intr-un local destul de frumos si de deosebit, am fost doar noi, prietenii apropiati si frati surori, dar a fost bine. La 12 noaptea au venit acei de acolo si au facut surpriza.”.

Totodata, actorul ne-a povestit ca de ziua surioarei sale i-a luat un lantisor cu o cruciulita, in timp ce Renato, afirma Emilian i-a daruit Ninei ceva foarte util pentru a nu intarzia niciodata la niciun eveniment - un ceas. 

Adio, Spania! Shakira se muta la 7.500 km de Pique. Ce tara a ales si cum arata vila de 16 milioane €

Acesta a precizat ca orasul Marbella este o destinatie destul de scumpa a Spaniei, dar frumusetea si natura de acolo merita din plin. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie