07.06.2022
Adio, Spania! Shakira se muta la 7.500 km de Pique. Ce tara a ales si cum arata vila de 16 milioane €

Shakira (45 de ani) si Gerard Pique (35 de ani) se despart, dupa 12 ani de relatie. 

Cei doi au facut deja demersurile pentru separare si vor incepe procesul in privinta celor doi copii, Sasha (7 ani) si Milan (9 ani).

De asemenea, Shakira si Pique trebuie sa-si imparta si averea impresionanta, din care fac parte proprietatile din Barcelona, Barranquilla, Republica Dominicana, Miami, Capri, New York, Punta del Este sau Bahamas.

Jurnalistii de la elnacional.cat scriu ca artista se va muta din Spania in SUA, la Miami, acolo unde merge in dese randuri in scop profesional si unde detine o vila luxoasa, in valoare de aproximativ 16 milioane de euro.  

Shakira a vrut sa vanda vila in repetate randuri, insa nu a primit suma solicitata, astfel ca aceasta a ramas in posesia ei. Proprietatea se afla langa plaja din Miami si la un moment dat a fost inchiriata cu 45.000 de euro pe luna.

Vila a fost construita in 1951 si cumparata de cantareata, in urma cu 21 de ani, pentru doar 3 milioane de dolari. Suprafata totala este de 2.000mp, iar proprietatea are 6 dormitoare, 7 bai, sala de fitness, sala de conferinte, sala de biliard, garaj, terasa, piscina cu spa, bar si iesire la ocean.

  • 7544 km este distanta de la Barcelona la Miami
  •  
  • Un model a facut dezvaluiri despre Gerard Pique, dupa anuntul despartirii de Shakira
  •  

Suzy Cortez, model in varsta de 32 de ani, a transmis ca Gerard Pique i-a trimis mesaje indecente pe retelele sociale in timp ce era in relatie cu Shakira si a decis sa faca dezvaluirile acum, dupa despartirea artistei de fotbalist.

Mai mult, Suzy Cortez sustine ca Gerard Pique i-a spus ca e ”gelos” ca modelul si-a tatuat pe corp numele lui Lionel Messi.

”Gerard Pique mi-a trimis mesaje directe. Singurii jucatori de la Barcelona care nu mi-au scris sunt Messi si Coutinho. Ei sunt soti grozavi si isi respecta sotiile. Shakira nu merita asa ceva. Am fost prietena cu Sandro Rosell, fostul presedinte al Barcelonei. Cand Pique a aflat, i-a cerut numarul meu de telefon si mi-a trimis mesaje.

Cand m-am intors in Brazilia, a inceput sa-mi scrie pe Instagram. Ma intreba cand ma intorc in Europa. Zicea ca e gelos ca mi-am facut tatuajul cu Messi. Pana acum n-am spus nimic din respect pentru Shakira, dar acum am decis ca va voi spune totul, tot ce mi s-a intamplat mie”, a declarat Suzy Cortez, citata de Marca.

Articole din aceeasi categorie