26.12.2022
Chiar daca calatoreste mult, de sarbatori este alaturi de familie! Vezi cum a sarbatorit Olga Tapordei Craciunul in acest an - FOTO

Olga Tapordei este cunoscuta datorita pasiunii sale aparte pentru alpinism. Aceasta este prima femeie din Moldova care a urcat pe muntele Everest. Cu toate acestea, de sarbatori, Olga alege sa fie alaturi de familia sa, acasa. 

Pe contul sau oficial de Instagram, Olga a publicat cateva imagini din cadrul Sfintei sarbatori de Craciun. 

Noua prezentatoare a emisiunii O Seara Perfecta a ales sa-l sarbatoreasca acasa, impreuna cu fiica si sotul sau. Toti trei au pozat langa pomul de Craciun. Acestia pareau foarte fericiti si bine dispusi. „Ai mei”, a mentionat Olga si a adaugat un emoji in forma de inimioara alba. 

De sarbatori, sa fim mai buni! Bloggerita Anya Tapes a ajutat cateva familii nevoiase de Craciun: „Ca duc un astfel de trai poate ca nu este nici vina lor” - FOTO/VIDEO

Pentru acest eveniment, Olga a ales sa poarte o tinuta casual. Aceasta a imbracat o pereche de blugi intr-o nuanta nude, un pulover cu maneci scurte si o pereche de adidasi. 

Inainte de a aranja masa de sarbatoare, Olga a gasit sub brad o scrisoare emotionanta pe care a primit-o din partea unei prietene apropiate. „Stiu ca nu-ti place sa fii publica si respect asta, nu te mentionez, dar vreau sa stii, ca sunt extrem de mandra si fericita sa fii prietena mea. Multumesc ca m-ai ales si ai avut incredere in mine! Felul in care faci si spui lucrurile, e unul cu adevarat deosebit. Imi ofera tot spectrul de emotii: zambet, lacrimi, fiori, fericire si energie frumoasa. Multumesc”, a mentionat Olga intr-un InstaStories. 

Fiul Nataliei Barbu a implinit 10 ani! Vezi ce a publicat interpreta pe retelele sociale: „Te iubesc o vesnicie si o zi” - FOTO

Se pare ca cina de Craciun a fost una reusita, caci de pe masa nu au lipsit traditionalele noastre placinte. „Ce dor mi-a fost de placinte”, a scris noua prezentatoare a emisiunii „O Seara Perfecta”. 

Olga Tapordei este prima femeie din Moldova care a reusit sa cucereasca muntele Everest, de asemenea, aceasta este cunoscuta in mediul online avand o comunitate de peste 71 mii de urmaritori.

Articole din aceeasi categorie