23.01.2023
Chiar daca au participat de doua ori la Eurovision, baietii din SunStroke Project - hotarati sa cucereasca publicul si a treia oara, cu piesa „Yummy Mommy”: „Nu-i doar o competitie, asta-i o lume mare” - VIDEO

SunStroke Project au fost invitatii emisiunii O Seara Perfecta. In cadrul acesteia, ei au povestit despre piesa pe care o vor canta la preselectia nationala „Eurovision Song Contest 2023”.

Baietii de la SunStroke Project au vorbit despre experienta pe care au trait-o Eurovision, participand de doua ori acolo, dar si au marturisit despre momentele care raman in culise.

„Eurovisionul nu-i doar o competitie, asta-i o lume mare, oamenii cu care tu comunici, noi emotii si noi prieteni. Cand spectatorul priveste show-ul, el vede trei minute de prestatie, dar, asta-i o industrie mare pentru toate persoanele din domeniu, incepand cu persoana care are grija de vestimentatie, designer de vestimentatie, coreograf, compozitori, persoanele care scriu textele, interpreti, repetitiile, dansuri, comunicare, o investitie, asta-s emotii, lucrul operatorilor, pe ei nimeni nu-i vad, dar de ei sunt foarte importanti”, au spus interpretii.

Fiica cea mare a Lisei Marie Presley a devenit mama in secret! Sotul sau a dezvaluit totul in timpul inmormantarii

SunStroke au marturisit pe cine se asteapta sa vada in finala.

„Eu cred ca Surorile Osoianu, ele au cantece bune, Pasha Parfeni, Aliona Moon, ei sunt artistii care au deja un background mare”.

Interpretii au spus ca planifica in acest an sa fie prezenti la Eurovision indiferent de rezultat, vor organiza concerte si vor lansa piese.

„Soarta ne-a unit!” El din Kyrghistan, ea din Gibraltar. De ce interpretii Amircik si Kerria s-au intalnit la Chisinau - VIDEO

Totodata, artistii au marturisit ca nu si-ar dori sa munceasca in oficiu o zi intreaga. 

Iar Serghei Ialovitchi dezvaluit o istorioara legata de viata lui personala: „Mama mea mereu cand ii faceam cunostinta cu o fata noua, pana la sotie, permanent scotea un album mare si arata, iata aceasta fotografie, dar in aceasta e fosta lui, ia uite ce-i de draguta, asa de tare se iubeau, dar eu stau si ii spun, mama ce faci, asta-i prietena mea noua.”

SunStroke Project este o formatie muzicala din Republica Moldova. Impreuna cu Olia Tira, au reprezentat Moldova la Concursul Muzical Eurovision 2010 din Oslo, Norvegia. Un an mai devreme participasera la preselectia nationala pentru concursul muzical Eurovision 2009, unde au ocupat locul trei cu melodia „No Crime”. 

Stiai ca cifrele iti pot influenta anul? Vezi care sunt numerele norocoase in 2023 - VIDEO

Sunstroke Project a reusit sa se califice cu piesa lor Hey Mamma. Acestia au evoluat pe marea scena si au facut istorie pentru Republica Moldova, clasandu-se pe locul 3.

Articole din aceeasi categorie