31.10.2022
Chiar daca a tinut totul in taina, Karmella a dat-o de gol! Doina Sulac este insarcinata! Ce declaratii a facut interpreta - VIDEO

Invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta, interpreta Karmella a vorbit despre noua sa piesa, activitatea pe care o duce in mediul online, dar si despre relatia de prietenie pe care o are cu Doina Sulac.

Cel mai des in ultima perioada sunt populare piesele ce pun in prim plan tema dragostei, suferitei sau a familiei. Cu toate acestea, Karmella a interpretat in platoul serilor perfecte o piesa despre bani.

Intrebata de ce s-a gandit sa aiba in repertoriul sau o melodie in care se vorbeste despre bani, Karmella a spus: „Este o idee actuala si intr-adevar, prima data cand am interpretat-o acum cateva zile, pentru ca e noua, mi-au spus oamenii ca am dreptate pentru ca unii nu au nici de paine, dar altii au nesocotit. Si intr-adevar, e actual si cei care au de unde ajuta, sa ajute.”

Johy Davis - noi detalii despre incidentul neplacut produs recent! Tanarul a fost luat la pumni in mall-ul capitalei. Afla care este motivul - VIDEO

De asemenea interpreta a raspuns si la intrebarea „Aduc banii fericirea?” „Aduc fericirea atunci cand e nevoie de sanatate, atunci cand un om nu are posibilitate, dar tu poti sa ii schimbi viata cu acesti bani. Dar eu vreau sa ma intorc la aceea ca noi copiii din anii 1980 am crescut cu buneii si nu era vorba de bani, dar acum daca nu ai bani nu ajungi acolo unde trebuie sa ajungi. Fara bani acum multe nu le poti rezolva.”, a spus Karmella.

Artista s-a intors recent in Moldova din Rusia pentru ca a fost prezenta la nunta Doinei Sulac. Karmella a recunoscut de asemenea ca este buna prietena cu mama Doinei. „Cu mamica ei ne-am imprietenit demult si suntem in relatii foarte bune cu doamna Svetlana.”

Trucul la care a apelat Kate Middleton pentru a le indeparta pe admiratoarele Printului William

Totodata, interpreta a dat-o de gol pe Doina Sulac si a spus ca aceasta este insarcinata. „Felicitari inca o data pentru Isidor si Doinita. O asteptam sigur si la Moscova insa acum nu e posibil sa vina pentru ca asteapta copilasi, este insarcinata.”, a mentionat Karmella.

Pe langa activitatea sa de baza de interpreta, Karmella este si o adevarata bloggerita fiind activa atat pe Instagram cat si pe Tik Tok. „M-am deprins cu fetele de la Moscova. Daca nu le dau live-uri si activitate se supara.”

Chiar daca in curand va naste, Laura Vetty s-a distrat de minune la propria sa nunta! Vezi ce tinuta a ales sa poarte interpreta in aceasta zi speciala - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie