31.10.2022
Trucul la care a apelat Kate Middleton pentru a le indeparta pe admiratoarele Printului William

Kate Middleton si Printul William au fost prieteni apropiati atunci cand erau la universitate si nu aveau inca o relatie. Inainte de a transforma povestea lor in ceva mai mult, Kate avea un truc la care apela deseori pentru a-l ajuta pe viitorul Print de Wales sa iasa din situatii „incomode”.

Cei doi s-au intalnit in primul an, in timp ce studiau la Universitatea St Andrew din Scotia si intr-un moment in care locuiau amandoi in resedinta St Salvator. Cand Printul William a sosit aici pentru prima data, a primit multa atentie de la colegele de an, ceea ce l-a facut nervos, deoarece era „prea politicos” si nu stia cum sa le respinga. 

Elon Musk - in Romania! El a inchiriat Castelul Bran pentru o petrecere privata cu miliardari si vedete de la Hollywood

Kate Middleton se pare ca a gasit imediat un truc salvator si l-a ajutat pe bietul Print sa iasa din situatii incomode.

Katie Nicholl, autoare a cartii „Kate: The Future Queen”, a intervievat o prietena a cuplului regal, pe Laura Warshauer, in timp ce acestia erau la universitate. „Will a fost abordat de o fata la o petrecere si a fost destul de inconfortabil, pentru ca nu putea sa o respinga”, povesteste Laura.

„El era cu adevarat politicos, dar aceasta fata pur si simplu nu a inteles indiciu. Dintr-o data, Kate a venit in spatele lui si l-a cuprins cu bratele”.

„Oh, imi pare rau, dar am o prietena”, i-a spus el atunci si a plecat impreuna cu Kate sa chicoteasca”.

Imaginea postata de Christina Applegate, inainte de prima ei aparitie publica de cand a fost diagnosticata cu scleroza multipla: „Noua mea normalitate” - FOTO

Printul William i-a multumit apoi lui Kate pentru acea solutie salvatoare.

„Kate era singura fata din camera care putea face asta. Si asta a fost la o luna dupa ce am inceput universitatea”.

Cei doi s-au mutat apoi cu alti doi colegi de camera, Fergus Boyd si Olivia Bleasdale, in timpul celui de-al doilea an la universitate.

Ei locuiau intr-un apartament mic de pe Hope Street, pentru care cei patru studenti plateau fiecare100 de lire pe saptamana. Cu toate acestea, Kate a decis sa fie ea cea care viziteaza apartamentele in timp ce cautau cazare, deoarece exista un obstacol neasteptat pentru Print.

Charlotte Smith, proprietarul care a inchiriat cuplului regal, a declarat intr-un interviu „Am avut o experienta nefericita cu niste baieti inainte si eram hotarati sa nu mai aduce tineri acolo.

Mobilier si geamuri sparte – au fost multe pagube, asa ca asta ne-a dezamagit. I-am spus acestei domnisoare ca preferam sa nu avem baieti in chirie si ea ne-a spus: <<Daca v-as spune ca e vorba de Printul William?>>".

Charlotte si sotul ei au fost de acord ulterior sa-i lase pe Printul William si pe celalalt coleg de camera al lor, Fergus, sa inchirieze de la ei.

Mai tarziu l-au descris pe regal ca pe un tip fermecator si foarte prietenos.

In ultimii doi ani de universitate, Printul William si Kate au decis sa locuiasca intr-o casa privata in afara campusului. S-au mutat la Casa Balgove din Strathtyrum, care apartinea unui var indepartat al ducelui.

Printul William si Kate isi petreceau vacante la Tam-Na-Ghar Cottage, pe terenul Castelului Balmoral, si marturisesc ca au trait acolo, la casa linistita din munti, unele dintre cele mai fericite zile din viata lor.

Articole din aceeasi categorie