08.06.2022
Chiar daca a avut parte de 3 interventii chirurgicale, nu se opreste aici! Afla ce alte schimbari corporale isi mai doreste Diana Ballerini: „Pentru mine conteaza un mesaj pozitiv decat 10 negative” - VIDEO

Femeia de afaceri Diana Ballerini este gata pentru vara si pentru plaja si asta pentru ca si-a schimbat corpul astfel incat sa scape de micile imperfectiuni. A ajutat-o chirurgul Igor Mahovici. Cei doi au fost invitati in platoul emisiunii O Seara Perfecta, unde au vorbit despre schimbarile Dianei.

S-a implinit 1 luna de cand Diana Ballerini a recurs la interventiile chirurgicale si femeia sustine ca se simte deja foarte bine. „Chiar foarte bine, doar ca am fost zilele trecute la piscina si m-am ars toata si nu pot sa va arat nimic. Mie imi plac costumele foarte decupate si aveam probleme ca imi iesiau permanent si acum eram foarte sigura.”

Un nou roman? Dua Lipa s-a distrat intr-un club de noapte cu starul serialului „Elite”, Aron Piper - VIDEO

Diana a avut parte de 3 interventii chirurgicale intr-o singura operatie. Igor Mahovci a fost intrebat daca este recomandat sa se faca mai multe operatii concomitent, iar acesta a raspuns: „Aici depinde de cate interventii, de volumul lor si de durata. Mai bine sa faci doua operatii de durata mai scurta decat una mai mare. In cazul Dianei totul a fost ok pentru ca au fost 3 interventii de nu prea mare durata. In total operatia a durat in jur la 2 ore in care ne-am incadrat cu 3 interventii chirurgicale.”

Valeria Pasa a raspuns la un sir de intrebari provocatoare! Afla care este cea mai mare frica a interpretei, dar si alte secrete personale: „Cand eram mica aveam porecla...” - VIDEO

De asemenea chirurgul a explicat in ce anume a constat operatia. „Prima si cea mai importanta operatie a fost cea de remodelare a sanilor care se numeste mastopexie. A doua operatie a fost o liposuctie abdominala si a treia a fost inlaturarea unui lipom care o deranja mult si era destul de mare in regiunea abdomenului.”

Dupa parerea lui Igor Mahovici remodelarea sanilor si implanturile mamare se potrivesc cel mai bine femeilor care deja au nascut, deoarece dupa alaptare sanii se micsoreaza.

Femeia de afaceri a povestit ca unele persoane au criticat-o pentru faptul ca face public faptul ca si-a facut aceste interventii chirurgicale. Ea insa nu vede nimic neobisnuit in acest lucru. „Eu am facut asta pentru ca sunt femei care vor dar nu au motivatie. Ele au bani, dar nu au curaj. Pentru mine conteaza un mesaj pozitiv decat 10 negative.”, a mentionat Diana Ballerini.

Catalin Botezatu - prezent la cel mai prestigios eveniment de fashion din Chisinau! Vezi ce parere a avut celebrul designer despre colectiile vazute la noi, dar si ce surprize a pregatit pentru public - VIDEO

Chiar daca a avut parte de 3 interventii chirurgicale, femeia de afaceri sustine ca in perioada de recuperare nu a avut parte de dureri.

Diana a recunoscut ca isi mai doreste doua interventii chirurgicale: „Sunt gata pentru un implant, dar nu acum ci peste doi ani, dar mi-as face si o liposuxie la picioare cam la iarna, cand va fi frig.”

Articole din aceeasi categorie